搵到搵到好迷茫(22)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
收到offer call, 係agent call 我,唔係間公司直接打俾我,有冇伏?

唉,你都有offer ,幾時到我
offer神
咁多ADMIN ASSISTANT 都要幾年經驗
收到offer call, 係agent call 我,唔係間公司直接打俾我,有冇伏?

好驚,唔係公司直接聯絡我
今朝又屌柒上司
又想借d 意叫我同你埋7月數
即刻屌洗唔洗我1/8 番黎加班呀
BIG BIG CHANNEL請人
唉點解唔請我呢
有時覺得公司請人睇學歷睇咁重做乜
mtr 今日打黎叫我聽日筆試 太趕點去 安排哂野做
仲報左更番part time

好驚,唔係公司直接聯絡我

今個星期resign...last day會係weekend(8月26/27), 好似好pk, 諗緊幫唔幫到8月31
mtr 今日打黎叫我聽日筆試 太趕點去 安排哂野做

apply左兩次都係無消息
個個都有offer
個post人流越黎越少
個個都有offer
個post人流越黎越少

我留左幾個post 都仲未走到
個個都有offer
個post人流越黎越少

我由8到依家喎
痴撚線,臨走份閪工叫我執上手d 屎
洗撚到人盡
等執啦陷家產
今日見完cable

佢話我開offer太高 之後我話我一般寫咁高
佢就明白哂

不過唔知佢請唔請我

驚唔驚執
今日做錯野 要個阿頭幫我執番 會唔會過唔到試用期 唔想搵工
個個都有offer
個post人流越黎越少

我由8到依家喎

加油呀
今日見完cable

佢就明白哂

不過唔知佢請唔請我

i cable?
我寫14000佢都問我係未底線
又sd左幾份出去
已經降低左好多要求 細公司照send
又sd左幾份出去
已經降低左好多要求 細公司照send

咪做細公司啦,間間都有問題
今日見完cable

佢就明白哂

不過唔知佢請唔請我

Cable咩位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞