搵到搵到好迷茫(22)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
多謝offer god
Offer god
上星期返咗5日新工就quit咗 因為唔鍾意份工 而家又返返interview 嘅loop到

點解咁短?
新工有咩問題?

之前都冇話過係sales 以為係做back office 多 點知又係要跑數 要出去r客 個人性格唔適合 所以就quit 廢事晒時間

想問下巴打唔會選擇做住先。睇下有冇其他offer都好

因為有份工好大機會會請 所以take risk quit咗
下個月生日
新工offer係最後的生日禮物

大家都要加油!
睇jobsdb望極啲工都係無變過咁

做咗就嚟兩個月,今日忍唔住話想辭職
俾幾個上司圍住叫我唔好走

咩原因想轉?
Offer已經有,但等左大半個月都未叫我簽約
都照拜下offer神先

咩原因想轉?

頂唔順一齊做嘢嘅同事
蠢又唔認,做錯嘢又唔覺得自己有問題
每日返工都唔想見到佢哋啲屎要執手尾
offer神 請繼續關照我
Interview神 offer神
俾個車尾燈嚟睇下好嗎
interview神
offer神
求你快啲俾個offer嚟啦
offer神
interview神
offer神
求你快啲俾個offer嚟啦

Interview神
Offer神
Interview 神 offer神
其時先call我呀
Happy end巴打搵工係搵GI 定life都殺

Both
不過白紙好難
interview神 offer神

咩原因想轉?

頂唔順一齊做嘢嘅同事
蠢又唔認,做錯嘢又唔覺得自己有問題
每日返工都唔想見到佢哋啲屎要執手尾

起碼都真係有原因咁走呀。我厭惡間公司但我冇offer係手唔敢走住
interview神
offer神
屌你老母offer 神派offer 未呀陷家產
Happy end巴打搵工係搵GI 定life都殺

Both
不過白紙好難

有個life既無去到

邊間&咩post
想報
offer 神
interview 神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞