搵到搵到好迷茫(22)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

時間唔係差好遠嘅
但佢開頭冇同我講個感覺好似比人水咗咁

之前搵過一份都要
不過只係相差一個鐘 感覺都可以接受

如果佢一早講我有得諗,而家我硬食

感覺好差

堅持

最少堅持一個星期

捱多5 日就可以慢慢搵工

諗住裸辭?
接近五個月無返工,今日in左即刻請 大家共勉之 多謝interview神多謝offer神

就快一年

Offer 神
希望有神蹟出現

諗住裸辭?

裸啦,炒散都仲高人工過佢
有無人可以比意見我

話說我遞咗信 八月中返新工
今日隔離teamhead搵我 知我走所以問我有無興趣過佢條team 話應該比到我去新公司嘅人工

咁其實都有興趣做佢條team啲嘢(多嘢學) ,但好忙,有同事要一星期返足七日

而新公司係大公司,同而家做緊嘅嘢差不多但較舒服,同埋近屋企

本身諗住轉工係for舒服啲呢兩年讀master(已比錢)但我同事同我講工作經驗重要

應該點揀好

時間唔係差好遠嘅
但佢開頭冇同我講個感覺好似比人水咗咁

之前搵過一份都要

感覺好差

堅持

最少堅持一個星期

有無人可以比意見我

今日隔離teamhead搵我 知我走所以問我有無興趣過佢條team 話應該比到我去新公司嘅人工

咁其實都有興趣做佢條team啲嘢(多嘢學) ,但好忙,有同事要一星期返足七日

本身諗住轉工係for舒服啲呢兩年讀master(已比錢)但我同事同我講工作經驗重要

應該點揀好

我揀工作經驗,你讀上去都係想有好發展姐
個經理咁睇你應該都會放你讀書既
接近五個月無返工,今日in左即刻請 大家共勉之 多謝interview神多謝offer神

就快一年

就快一年

有無人可以比意見我

應該點揀好

我揀工作經驗,你讀上去都係想有好發展姐
個經理咁睇你應該都會放你讀書既

大公司咪會blacklist我?

就快一年

就快一年

D做爛市既fresh grad死全家
offer 神保佑
offer神

點on9法

唔 真係好on9
你早走早著

計埋通知期得4個月 係咪唔寫落去
但又唔知點解釋好

空少空姐?

空少空姐?

機場找換店

之前搵過一份都要

感覺好差

堅持

最少堅持一個星期

已經覺得唔會長做?

空少空姐?

機場找換店

Fg會報找換店?
做爛市唔一定係fg嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞