如果今次唔係Abby死,將來死嗰個可能就係譚仔太子爺

423 回覆
851 Like 165 Dislike
話唔到check下譚仔戶口可能就知道咩事
根本譚仔一家一早知條女會俾人殺
唔係點會咁早報警
正常當人口失蹤班狗唔會咁早做嘢
呢d通常唔會爆
對自己無好處仲得罪人
攞去勒索都唔值錢
大陸錢唔得既
依十幾年香港樓價咁貴其一主力咪大陸錢托住 其次就國際投資者
到佢地唔玩甩俾香港堆剛需果時先係考驗
高登神探又鳩up
同意
驗左姓譚嗰兩個小朋友DNA 睇下老豆係邊個先講啦
我睇法係Abby同姓鄺一家夾埋搵譚仔女傾唔掂數先滅口
討論區鳩噏姐
如果前後兩任都係gay
咁死者生4件就好唔合理
特別係前夫無必要咁做
當然前夫係bi都講得通
所以話譚家唔會大方到養鄺家
佢生咗兩個都未簽字就足以證明本身孤寒同有戒心
啲錢咁辛苦得來送比外人?

譚仔無可能係金主囉
你假設係解釋唔到個兩個前夫同受害人所生嘅仔女,佢哋去到咁親,又點會唔知道

有可能係

太子爺同前夫先係真愛
但雙方親人都唔容許,返去2014年前夫做緊乜,做金融都要錢整門面同道具,唔係依家用微信

(仲要分分鐘太子仲係福榮街做緊收銀)

咁亦解釋到受害人究竟有冇錢依個邏輯係無關

愛屋及烏,前夫所生嘅仔女同自己嘅仔女就冇分彼此,豹太出嘅聲明基本上如此

要查動機,先驗四名子女DNA就可能係其中一個破案關鍵
Abby 同佢前夫係學校認識
姐係前夫係真愛,abby係煙幕
黑吃黑

唔好話我口賤
兩個細路好似譚仔,對眼都生到一樣

譚仔個樣係點自己想像
呢個結局大癲,仲好睇過前者合謀呃錢
有無諗過譚仔有咁大門市同現金流
其實好易洗黑錢同埋幫支那人走資
前夫係bi,真正釣到金龜既係前夫
然後搵abby做煙幕,負責生仔
abby想獨吞某部份錢,然後殺人?
如果愛得咁情深,咁求婚戒指相點都有張啦⋯⋯

不過可能今晚豹太會係東張放出嚟
2018年賣盤喎

層樓啲錢點調動的
似係譚仔搞場大龍鳳呃埋屋企人自己係直
咁大家就要砌返前夫同太子嘅時敘,有冇吻合嘅地方
太子爺無玩ig???
洗唔撚洗咁奇幻
兩家人中間只有死者做中間人
基本上前夫同死者有心夾埋就呃到譚仔
咁譚仔可能以為前夫一家只係死者親戚
唔知佢地結過婚生埋仔
請埋大哥做司機都唔需要同譚仔申報啦
到而家米已成炊
譚仔就算知道都好難甩身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞