如果今次唔係Abby死,將來死嗰個可能就係譚仔太子爺

423 回覆
851 Like 165 Dislike
買居屋已經係 2020嘅事,都係abby full pay,200萬都無你話佢哋靠呃底嗰浸好多錢

一家人一係無業,一係做詐騙,
我就唔會信晒佢地,
首先2020死者已經搵到譚仔大老細,
最可能可以係譚仔果邊俾錢死者,死者再買樓

其次,洗米華都識得搵個Mandy做白手套
唔排除死者都係前夫一家嘅白手套
前夫詐騙被拘捕時枱面上被人話呃咗500萬,枱底可能有更多錢無被揭發出黎,
過咗去死者度,
咁咪過幾年先攞出黎買居屋

咁亦解釋到點解全家同死者咁大仇口,
可能死者hold住/用咗前夫某啲唔見得光嘅錢,之後唔認數

gay app呀
咪發現佢係hehe同佢離婚囉

av男優好多都同時接拍av同gv,
但係喺異性戀者,
你用詐騙犯搵錢方式黎話人gay不太合理,
唔通我去俾有錢姨姨包,即係我鐘意老人家咩
因為想借pin
似係toys咁,詐賭,上到去拎記號牌同你玩。

譚仔有張相流出,成個肥毒咁樣呃佢好正常。
資金來源關佢點死好有幫助?
陳樹渠? 我嗰個年代垃圾學校嚟㗎喎,依家唔知有冇變
點解要搞, 佢地食好住好,破完走左條數咪仲好
pin咗
其實照pin你果個都得
諗住啲人click嘅時候會見到咁解姐
日本av男優都有人會接拍gv,
但人係異性戀
為賺錢/呃人錢嘅野不能作準
方向係有可能。
相信呢家人囗供係推哂入死者身上,稱死者才是主謀,因分莊問題爭拗打誤殺。注意,不要主觀認為死者是否好人or 壞,呢件事唔似咁簡單。
全部係油㼞仔女?
01報蔡媽特登係片唔遮樣

蔡天鳳碎屍案|母親「五姐」與女婿親如母子 曾上傳錫臉合照
大家講同樣既野 pin 果個高登post 係連登就變左blame the victim
agger
以死者咁複雜既上位方式點會有好人。
對自己仔女展示出黎既關心例外啦(你可以話係好老母),但本身又入啲陪酒谷,群開班人又複雜。係呢種身處環境下經營既人,一定唔會係單純既人。
俄羅斯都有訓練班教十幾歲女仔扑野技巧等佢地學點樣氹有錢人
有錢佬物業嘅主要用途唔係收租
係抵押借錢,再錢滾錢
做司儀都要識黑社會架
個五姐話寶貝女同寶貝女婿讀國際學校識, 個寶貝女婿指邊個先
咪過度推測啦
而家直頭估埋現任前任係hehe
唔緊張女方就唔會失蹤一日就報警啦
博誤殺同處理屍體,但準備曬分屍野喎
同千零尺樓都叫豪宅一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞