如果今次唔係Abby死,將來死嗰個可能就係譚仔太子爺

423 回覆
851 Like 165 Dislike
唔係叫呢個名
或者唔係好有嚴格組織
但好多連結

有錢人當生仔機器
重有一點都好奇怪
個前夫有案係身被通緝

警方用幾日時間就捉得返佢?
其餘時間拿黎訓教?
二百萬呀! 廿萬
Outliers做PR?
豹太係閨中密友;不是死者丈夫,豹太可以代表死者丈夫嗎?大少低調得好出奇!
天王嫂訓練營<<<希望將來個班收人時認真啲唔好乜人都走去收,Abby呢啲全家都有問題既都收根本整臭自己個名,呢單爆左出黎邊個仲敢娶呢天天王嫂,娶一個送全家罪犯喎屌
仔都生兩個 乜都鬆晒 奶又墮
咁有錢 真係乜女都食到 唔使話天姿國色

取個普通正當人家 身家清白 係咪咁難
如果Chris真係gay 既點會同死者生得出兩個….有少少癲
咁你拎左10億返黎唔係淨係擺銀行家嗎
用10億賣譚仔唔代表譚家只係得10億
至少仲有過往咁多年賣米線賺到嘅錢
話明騙案,人物劇本乜都有齊,仲要有專人分析,投其所好,知佢所想,中國騙徒是專業的。
總有人信 KK園騙案點解長期有人受騙 就係咁解
今次真係郭富城失去了一切
正義迥廊2
男主角搵返近期幫黑警宣傳既郭富城做
因為呢個其實亦係傻仔 有錢嘅人唔等如有腦 有博士學位都未必識諗嘢 呂麗君就係例子
黃屍點會搵支那婆做老婆
但係咪真係咁多錢過到 譚五個太子條女度?
始終7000萬full pay

另外你話佢參加天王嫂班 咁應該係幾時?
佢18歲開始同前夫生咗2件(生完都20歲)
3年後即係21歲離婚
跟住22歲再結婚

你話佢同前夫結婚前去 天王嫂班咁就應該唔會咁蠢嫁老千
但結婚生緊2件既情況下去天王嫂班就冇時間
生完2件 就算離婚都唔係拋下啲b去報班受訓呀嘛?
跟住1年就出師 搵埋譚仔 再奉子成婚 好似太緊湊咗啲
你估佢真係做司儀做到咁有錢咩
確實呢單嘢之前,我都唔識佢
但個前妻咁富貴,又嫁咗俾譚仔太子(譚仔應該冇人唔識啦呱),點會咁輕易放手
呢單收購都鬼啦 飲食咁好景?佢d舖全部自己做業主?
佢個款成個唐仔咁。
會唔會錢就係訓練營集團,所以先用前老爺名,
同譚家完全無關所係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞