如果今次唔係Abby死,將來死嗰個可能就係譚仔太子爺

423 回覆
851 Like 165 Dislike
同埋警方有咁多神探,但遍遍要姓鍾嘅出山
譚仔會唔會而家先知係前夫,之前會唔會係阿哥細佬,外甥
我講結婚果part
其實會唔會前夫在場?

譚仔應該係冇錢過手,啲錢一直喺大譚手先至會咁操作,買樓啲錢似係唔簽紙嘅補償。
大譚可能見勢色唔對,嗰家人由痴飲痴食到搵細譚去賭,似畀人謀身家,所以要斷佢地水喉同斷絕來往。
就係

你切咗我個成功例子

我以後點有reference 搵食
點解譚仔大少現任丈夫冇回應?
So far 冇資料證明佢外家有錢
經豹太把口係東張hebe同報紙回應咗好多次啦,我估已接近一百次
拉左?
新聞講左ABBY老豆老母勁疊水,真正既事實到底邊個痴邊個,我哋唔會知
如果上文既推斷無錯即係譚仔同前夫係gay ,有親密關係

搵個中間人扮結婚 , 因為個前夫出哂事畀人通輯層樓個業權就寫個退休警老豆

依家就發生佐事有人想中間賣樓

睇依件事就合理好多
三角畸戀先係主菜?
終於有啲人有翻啲常理
現年63歲姓李的前家姑,現為退休人士,於2016年向高等法院申請破產,於2017年獲頒令破產。

最講唔通嘅地方係前外母2016年破產
如果Abby本身有錢,又一直好肯幫人,前外母點會破產呢?
諗黎諗去都講唔通
Abby係代母 譚仔同前夫先係情侶好似最合理
唉你哋諗得太複雜

Abby同譚仔結婚時兩個細路先分別1歲同3歲
老人家鍾意細路好平常
Practically由bb仔養到而家咁大,譚家早就當前夫兩個孫視為己出

唔係我鳩噏,每次生日、過節、出去玩都有預前夫兩個細路
譚家一家合照,兩個老人家都會抱住佢哋影相

會唔會鄺家自己不停癡嚟癡去咋
見大伯ig都成日癡住死者扮有錢人
即係啲麻撚煩親戚 得閒無事打電話搵你飲茶懶熟咁

佢哋有錢,鄺家自然想癡埋去玩
係咪單方面扮熟好難猜測

如果你哋有其他猜測嘅不如po下證據
我諗揚左出黎就係前老爺奶奶
佢介紹比譚仔時可能係老豆老母
邊度有得報名
幫老婆報先
破產係有錢人避債嘅技倆
JW男朋友都破產啦
不如你答下為何作為通輯犯嘅前夫為何不在相中,但又不時三人行

作為PR唔係咁做
睇唔明你講咩
唔可能,因為唔同姓,同埋睇返太子攬住前夫個女幅相,一定係好close先會俾咁樣攪住

咁一問個女,前夫,受害人係乜嘢身份一定知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞