如果今次唔係Abby死,將來死嗰個可能就係譚仔太子爺

423 回覆
851 Like 165 Dislike
蔡天鳳老公譚仔米線太子爺,蔡天鳳父母完全冇露面?
https://lih.kg/3317723

所以譚兒子一家都有可疑
又或者

富貴圈內好多人都係男男嘅,有時需要一些名緩嚟應付父母同街外人
無錯,真係識佢老鼠,佢班朋友都係nobody,除咗天王嫂訓練營出人頭地嗰啲
可能訓練到床技高超呢
港版inventing anna
上到富豪level
老豆老母都唔係傻
條女拖兩件再婚, 無豬食都肯大棚廷席
已經好L 包容
True
咁易咩
冇張子強咁上下既智謀
佢地都幾難做到譚仔
可能條女想後者
果警長果家人冤住條女呃譚仔呢
養晒球哥全家都要做下靶位
仲癲過嗰條食洋腸港女離婚後搵港男埋單
屌 好撚驚
人地要報仇搵啲牙斬斬連登仔咩
搵殺佢果幾個啦
用返你假設

如果有親,即係個仔其實同前夫先係真愛
係囉,如果Abby係靠譚仔先有錢
譚仔又會大方到由佢畀咁多錢接濟前夫一家?
樓主分析合理
d錢來源一定唔係譚仔
,應該係大陸父母比 不過係黑錢
要,基本法有寫明你一定要知
痰仔個兩家婆知唔知個仔仲未同條女簽字結婚?
如果知都仲包容到個家嫂都真係好撚包容
前大伯IG同受害人係 “兄妹” 相稱
唔同姓

仲有依間係搵Alan Chung查

有冇特別自己諗

我係太子爺,案發當日應該已經唔係香港
醒少少啦
兩者無衝突
成家個格惡劣成咁
有錢還有錢,做開偷呃拐騙,佢一樣會做
個前外母有錢唔還去破產做無賴唔還錢點解唔得?
你估破前唔拎走哂d錢咩
啲PR淨係喺連登洗白
abby睇落都鬼鬼扡,本身有錢點會上天王特訓班,
而佢呢個名媛身份都係呢幾年先出現,真係似用特訓班做出來。

譚仔果邊,一係就極度好人,娶個生左兩件既女人之餘仲照顧佢成家(現實中我真係無聽過)

一係就特訓班都係譚仔開/譚仔有份撈偏,然終痴左上呢一班人。始終賣左盤既錢都要搵生意做,同可以解釋到佢哋既關係點解咁親密。

純9估
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞