如果今次唔係Abby死,將來死嗰個可能就係譚仔太子爺

423 回覆
851 Like 165 Dislike
一定要知?
收購十幾億 人地有其他資產架嘛
仲要譚仔家人同前夫屋企咁多聯絡(呢個真係唔明點解)如果咁嘅話俾落前夫老竇名都講得通
講咁耐條女自己屋企有錢億億聲都無人講到佢屋企做邊行開咩公司 反而有人之前爆到佢同班釣金龜撈女一個圈子frd
同一年畢業既同學
前夫一家啲咁嘅人
基本上冇咩可能完全撇得甩
仲要有兩個細路
嗰啲好大機會做倫敦金架啦

訓練營除咗啲相打卡外,仲有說話方式,對答都要執,開口冇內涵好易穿,IG動態要有美感之外仲要有詩意,拍戲咁架
有爆料話譚仔真係好錫蔡
淨係講買名牌 一年都俾蔡洗過千萬
應該唔會
我估只係星級導師,媽媽果類野..應該係中層
呢類唔太見得光的野負責人唔親自上水

訓練營最值錢就係打探到名流的真實喜好,明星的人設同實情通常差好遠
呢個涉及人脈資源

要投其所好可能要短時間培養專項能力,如語言/藝術/音樂
搵人教唔難, 短時間有成果係好L難
都似
可能係諗住已經同譚仔太子爺已經穩定曬
自己一個獨吞曬d錢

當初夾好曬橋推佢上去諗住釣金龜
釣到之後就一齊享福
現加有錢有頭有面就反轉豬肚唔認人

諗住重新用譚仔太少奶身份做人
唔想再同班人有關聯
就同佢地反面賣樓 攞番自己d野 斷絕佢地來往

但最後班人已經過慣好世界
一時間要跌番落去做窮人
過唔到自己 又比人睇死
所以就諗住同個女既講清楚
點知個女又堅持唔肯
之後爭執上黎又重手左

火遮眼上黎 諗到將來咩都冇曬
未一野殺左人

ps.睇埋上面d內容同d新聞估
老爺奶奶同老公都同前夫家熟,真係趣致
常理諗都會好避忌
咁大方唔怕藕斷絲連?
依個係其中一個合理解釋,點解要殺人碎屍
殘暴變態警察世家應該都感覺到食唔到幾耐軟飯
佢自己都應該知唔可能完全撇甩前夫一家啦,仲要有對仔女喺度
基本上係要養前夫一家一世㗎啦
可能都係比個面
見個女又掛心對仔女

你同佢地關係唔好
一陣對孫冇得見
個新袍又唔開心又係煩

未得閒應酬下掛
你睇佢肯十億比人買起成盤生意個底都唔會厚啦

條女可能幫人洗黑錢囉 ,但點都唔會係譚仔比佢啦
有冇把柄其實個前夫都會搞住佢,個前妻係城中名媛喎
好簡單一句!初初用咩原因去認識?
用腦都知譚仔呢d 食屋企唔會有咩資產啦

李嘉欣老公都係一個月廿萬過手,譚仔呢d更加少啦

成盤生意無經過佢手,靠食屋企

條女自己拿成千萬裝身就會
可能就係賣樓分錢時談判破裂動殺心
條女已經埋到好位想同呢班流氓切割,就話層樓我會賣左去
我準備買一棟入門獨立屋比你們,再比兩間野你們收租,另外一個月跌幾萬當小朋友伙食

但前差佬火雲邪神住過豪宅又姦過報案人
殺人咪殺人條友無所顧忌
po去講故台啦神探
二世祖係弱勢?
買樓畀前家公又管唔到
成日去見前夫成家人都又管唔到
十億收購都要分兩份
一家應該得5億
呢個價肯賣隻金蛋
資產唔方多得去邊啦
一千萬都話有可能
會唔會俾成億個外人啊
註冊?
豹太啲電話訪問後面會有把男人聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞