如果今次唔係Abby死,將來死嗰個可能就係譚仔太子爺

423 回覆
851 Like 165 Dislike
PR咁落力 就係想咁
投資咁叻, 譚仔做左咁多年一早發左達啦

使咩用十億就賣盤呀

十億碌兩年碌多一億出黎比個未過門新抱?用腦都知係可能啦
你聽到通緝犯好似好大鑊咁,好似葉繼歡咁
其實你唔交政府罸款已經會被通緝
呢類通緝犯你唔係出入境或者撞正查身份證邊會被拉到
老老實實呢幾廿年成個香港都撈偏
幾千萬就殺人毁屍
以譚仔個身家滅門都唔過份
係睇有無機會
真係唔明點解有咁多傻仔會覺得譚仔成副身家只係得收購既10億,佢未被收購前間公司冇錢賺日本仔會用10億同佢收?之前賺到既錢唔可以有投資增值?
譚仔賣左成20億
同佢未賣之前靠買賣物業賺左以億計既錢
倒轉可能係搵受害人扮大家閨秀,繼而同太子結婚,與其搵街外人,不如搵愛人太太即受害人

反正都係扮,駛乜註冊,唔查冇人知

至於仔女,咁譚家都想有後,受害人做埋就得

你諗下,案發當日,豹太連受害人係譚家定加多利山出發都唔知,分分鐘受害人平時就住係加多利山
Lm
買樓筆錢可能係男家畀嘅聘金
咁就算個受害人唔係心地善良
嗰家人都肯定係喪心病狂
會唔會開始時候Abby係譚仔仔晚生仔工具,四個小朋友都係譚家人,點知相處耐咗動咗真感情,Abby想退出
個d名牌袋衫,住5星酒店食high tea, 全部人輪住擺拍
但如果Abby Choi係煙幕
前夫先係真命天子
更加唔使殺人啦
前夫告枕頭狀就得架喇喎
如果太子同死者識既時間唔係21歲而係17歲呢?
死者四個子女都係太子食死貓
呃太子話當係私生子唔好張揚
到生第三件先俾佢上水面
表面上就前夫同死者結婚假戲真做
到左要上水面就離婚

到底死者係譚仔眼中係咩人真係得佢地先知
佢講層樓十幾年前買落
已經同01查到嘅唔同
Abby 本身都有家底
如果炒舖係

但係之前嗰幾年,同三哥拆伙,又俾三哥抹黑,分分鐘冇得賺

如果計2010後,我真係只去三哥,冇再去原裝

再留意一下,得三哥攞過米芝連
譚仔賣左十億呀

不如睇埋人地收購點估值先啦

檔生意95 年做到17 比人收購,咁多年生意都係賣十億,仲要計埋發水.

當你買賣物業賺多十億好未? 會唔會比20/1 身家個未過門新抱呀
證據?
其實上市前都公開晒盤數
檔生意放盤賣到十億,譚仔年收入起碼都有幾千萬
佢哋做咗咁多年,正常香港人搵到錢都會投資吓物業,譚仔家族加埋最少有十幾廿億先正常
條女讀咩大學?
老豆比錢佢個仔,個仔再on99比佢老婆
個老婆點洗錢真係未必知
仲要結左婚成16-19三年時間仔都生左兩個
過到成億有乜出奇
應該無讀啦
鳩登個邊有人起過前夫中學讀陳樹渠
女既係讀書個時識應該係同一間
你望下譚家住邊就知無可能過成億比佢個仔啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞