如果今次唔係Abby死,將來死嗰個可能就係譚仔太子爺

423 回覆
851 Like 165 Dislike
我真係無知,生埋都唔註冊
要做到呢個效果
條女一定要隱瞞前夫一家四口既身世
同前夫一家仲係朋友添?
因為著舊鞋FD埋?唔係掛
講真如果條女真係係大陸有啲背景
佢可以同佢屋企人講佢俾人威脅
叫佢呀爸呀媽去搞

但結果係靠自己去安置前夫個家人

仲有大佬証據整哂
唔好話咩幫前夫洗白
佢哋成家判老謀同不得好死就梗架啦

依家覺得條女呃太子仔
同前夫個家人玩仙人跳 謀譚仔份身家
兩件事係冇衝突
唔好溝埋一齊講 又spin 開
真心唔明 咁有錢 點解要食呢D質素既女人
睇完樓上咁講
前夫一家可能覺得Abby大家本身冇錢放佢走去做天王嫂
有錢齊齊搵
依家飛上枝頭變鳳凰
打完齋唔要和尚
越諗越唔忿氣
賣盤前兩間譚仔一年稅後盈利2億
全部都係假
this
所以死者先反而同前夫哥哥咁親密
呢條女d錢都係不義之財黎架啦 158做名模
正常應該搶到仔女撫養權 對面成家罪犯點會養埋對家
Pin this
開班教學,訓練如何嫁入豪門,愛回家有一集類似影射。
係咪倪匡
真係似 整容 佢身名牌
然後再加譚仔?
有可能Abby父母係呢幾年先發達
D錢未必係譚仔
或者幫父母洗黑錢
我覺得係呢個Abby參加天王嫂訓練營之前應該仲有其他黑材料響佢前夫手上,否則正常人就算要照顧前夫仔女都唔會寫層樓俾前夫老公啦。應該係個前夫一家揸住d嘢隨時可以威脅到佢同個太子爺嘅婚姻,所以先一次又一次讓步。呢點其實譚仔五哥都心中有數,所以先生咗兩個都冇俾佢註冊過門。只不過而家人死咗,大家都唔想講死人壞話,加上爆咗Abby嘅黑歷史對譚仔五哥嘅聲譽都有影響,所以乾脆話Abby好好人、好善良。
咁唔代表所有想知佢啲錢同生世嘅人都覺得佢抵死架
求真 求知 又有錯咩
鬆晒
佢係荃灣開個陣時普通鋪仔咋,收購十幾億,其他計埋最多咪幾億,全家人分,老豆仲要渣大份,你估除左買樓仲有幾多分到俾個仔
前夫俾人通緝,有嘅話⋯⋯
我比較傾向相信Abby有黑材料響前夫一家手上,所以多年來前夫一家都當佢搖錢樹,無當佢係人,而唔係突然變得冷血將佢殺死分屍。果一家人眼中只有自己利益唔係一朝一夕嘅事,只有習慣咗呢種思維嘅人,先會完全唔當個Abby係人,可以成家Plan好曬嚟殺佢。平常頂多都係一個人咁做,好少有成家都係咁。加上而家警方話果家人繼續響度誤導警方,睇得出佢哋根本係入曬骨,個屋企嘅氣氛,教育同環境都係咁。難聽d講,死者前夫果兩個仔女自細響咁環境成長,有朝一日都係反轉豬肚絕對唔出奇。唔清楚果兩個小朋友幾大,如果已經有咁上下年紀,教育根深蒂固的話要教番好唔係一件容易嘅事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞