如果今次唔係Abby死,將來死嗰個可能就係譚仔太子爺

423 回覆
851 Like 165 Dislike
【前夫撩人去賭】
Abby失蹤時,周英傑說當刻有對她前夫起疑心︰ 「我有諗過,因為我身邊幾個朋友都講過呢個問題,對佢有懷疑。」他說其女友跟Abby前夫有一面之緣,是一次在物理治療診所,周英傑續說︰「有次Chris因溜冰扭傷腳,於是我女友介紹一位物理治療師俾佢,有次我女友都去睇,咁啱隔離就係Chris,只隔住一度簾,聽到一同在場嘅前夫,叫阿Chris唔好做治療,不如一齊去賭錢。我女友覺得呢個人好怪,人家整親腳要嚟治療,佢竟然叫人唔好睇醫生,同佢去賭!事後我哋問返Abby,嗰個係咩朋友,先知原來係佢前夫Alex。Abby當時仲話前夫同Chris好friend。Abby個人好好,佢從來冇講前夫半句壞話。」

老死黎一齊賭錢 一齊去玩
分分鐘就係個譚仔要依條女, 譚家老爺奶奶唔俾
最後逼於無奈, 可以卦名, 但無論如何不能簽字.
總之你見啲整容樣 嗰啲死豬鼻都係呢度出嚟
一早租定屋買定碎肉機都比你講到係誤殺
咁佢嘅資金來源?
咁佢都好唔得閒
咁多連登仔 佢搵得邊個
搵呢家人扮屋企人
所以先租高級地方俾佢一家
間豪宅又落”老豆”名
搵埋”阿哥”做司機,一齊謀譚家

最後abby上左岸想唔玩,又唔想分間屋俾班友,傾唔掂數,就動殺機
俾我估
條女前段人生應該係垃圾地底泥支那mk妹
早年識係深圳夜場識左前夫中出結婚
同時間係天王嫂訓練營做高級雞
成家都詐騙犯法底

跟住搵到目標埋譚仔太子身
當時可能係成個package都係假
包括所有父母親屬都係搵人扮
譚仔根本唔知條女個底結過婚生左兩件
好可能玩米已成炊屈太子食死貓

講真而家好多出名女人既背景資料都係假
整容改名之後根本搵唔到舊資料
呢件仲要支那出身有咩係真?

到後來同太子生左件
無論個孫係咪親生
當時結婚已經搵左龜頭bob大搞
譚仔都唔會想家醜外揚
咁先俾條女食住上
甚至全部都係大話
唔認兩個女話係外甥又得
呢d騙局全部都係大話唔奇
搵機會俾前家公識埋譚仔
再慢慢諗計掘金

所以真相有一部分係死者背景
到底邊度出世細個住邊讀邊間學校
佢真正父母係邊個
點識前夫班垃圾
點識譚仔太子
前半部係支那改名整容已經好難查證
後半部就係天王嫂訓練營先知
唔識打官司?
受害人係工具人,依段已經解釋咗前夫同少爺仲親過受害人

前夫2014年新聞都已經講咗係男同志
Abby 應該無連登仔講到幾好人
貧窮限制思想姐
有錢佬好多都唔介意
係啲酸縮度又唔係窮
有少少錢既偽中產先咁介意
女人帶仔女改嫁好閒

我就算面對同一情況
包括我係家翁or丈夫
處理手法都一樣
睇清楚依個人十年八年
寫定遺囑
先簽紙
想自己拎返仔女?
老實講二世祖都慘,一係認比老婆呃一係認同老婆前夫一家親
希望佢識分邊啲連登仔牙斬斬啦
我係佢就有殺錯無放過
直接搞鳩所有連登仔包埋你同我
有鬼喎,林鄭死撚咗十世啦,唔爭在講埋死後有審判輪迴拭目以待嗰啲廢話
因為真係撬人條女咪解釋到

除時雙方有哂口頭協議每年課幾多金
仲要Abby講前夫大佬做司機,完住諗唔明。
正如你所講,就算係因為小朋友都係前夫個對小朋友
完全諗唔明點解譚仔同前夫一家會fd
可能一揚開左會有好多黑歷史浮面
譚仔隻金雞會走
譚仔擺明撬條女都得
俾錢佢地離婚
呢條撚樣講野信1成好了,佢就係豹太條仔,兩條撚樣前言不對後語

係真既個現實好睇過拍戲
真係有GAY原素嘅話
好多野又解得通啦喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞