如果今次唔係Abby死,將來死嗰個可能就係譚仔太子爺

423 回覆
851 Like 165 Dislike
譚家住邊?
如果真係有錢,佢上兩代都已發跡,好似而家仲未見佢家人出嚟,太子唔算la, 屌過西je, 又冇結婚
之前係曼克頓山複式,過億

//上述天際獨立屋全屋苑只有兩間,參考代理提供的相片可見,單位可望開揚維港及昂船洲大橋景致,平台設有私人泳池,天台亦設有按摩池。//

原文網址: 曼克頓山天際獨立屋連泳池傳1.4億沽出 貴絕荔枝角

01唔貼link
咪影左條女係九龍塘比車接走

有錢人過錢比個仔都唔會係cash,買樓都用屋企公司名hold 啦, 佢老豆未死點會同你分身家
自己住1.4 億 , 比8000 萬個未過門新抱買樓?
落老爺名都俾無數人話傻豬,你估騙子集團會用幾千萬去賭?
譚仔老爺同Abby父母反而唔FRIEND ..
閒話:
其實譚家賣咗譚仔後自己都有喺自置物業開檔賣返自己配方嘅米線,不過丸○無出聲因為佢地而家仲有分店係同譚家租嘅,簡而言之果十億係唔包任何物業嘅
是但啦,有分別咩
今晚阿sir 請食飯
根本譚仔一家 Abby 前夫一家
三個家庭背後有d合作關係
即真相得佢地先知
所以令件事點講都唔通
呃乜尻, 抖音老母有po譚仔女婿既合照
係咪就係話同譚仔味道好似個間?
報紙都講過好多次, 譚家好鍾意買磚頭
啲料越掘越多 一味突破常人倫理下限認知
我本身唔食譚仔所以唔知你指邊間,淨係知間嘢叫頭鳥
成件事來龍去脈開始浮上水面
個豹太依兩日即刻消失咗
已經比人拆穿大話連編
成班人死咬住好撚癲
譚家一定係孤寒撚守財奴
唔係嘅話結婚做咩唔簽字
佢對abby大方比錢佢買名牌裝身,OK都好正常丫,嗰D有限錢
仔都生咗兩個,都未接受到人入門驚分身家
但送7千萬樓比外人咁豪爽?我就唔撚信
純粹覺得今次單野濫用左 "名媛" 呢個詞語
無人識,何來 "名"

"名媛" 係講緊何家千金果啲
Abby本身一定唔係有錢人
又倒轉諗,名下咁多物業,忽然要攞加多利山,寧願依個時候計埋蝕一千萬都要蝕讓

會唔會好似姓鄧二世同埋JM家人係疫情期間爆咗煲
所以話佢似洗黑錢多
另一解釋係姓蔡係大陸真係好有錢,甚至有錢過太子,而且有錢到一妻二夫

但就解釋唔到點解要殺咗金鵝即係要殺雞取卵,仲要5個人都同意
唔識Google?
肯定唔包物業啦, 是但一間地舖都講緊幾千萬啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞