如果今次唔係Abby死,將來死嗰個可能就係譚仔太子爺

423 回覆
851 Like 165 Dislike
可能訓練營啲人出黎洗白
一開始個車大炮嫂就應該係訓練營的人

後期就係一班慣於呃光環的港人全面進場,班友覺得捍衛死者的名媛身份就係捍衛正義,邊個質疑就係冷血下流,老燒的支持者咪係呢類情緒投射的人

但照班友吹到死者父母仲猛料過痰仔一族盤生意應做到好大
一做得大就會請勁多人
大小姐無去過公司探爸爸, 從無出席公司活動?
頭先國貨城果件IG開左POST講 冇開名不過留言個個都講ABBY
HK01有班殯儀福星訪問
之前臺灣果潘瑋柏娶大陸妹,畀人踢爆條女係天王嫂訓練營嘅學生,同城城老婆係同學之類。
Exactly
佢哋根本就係一條team
一早deal咗要合作/分錢
條女都身不由己 因為都知果家人係癲
以班細路之名冧掂譚仔一家
有水喉一直供養佢哋

只係有嘢傾唔掂數 或者條女有離心
廢老覺得條女隨時飛起成家就起殺機
都未用ChatGPT
(用左做埋結案都仲得
如果好似樓主咁講
個任務而家應該交咗比前夫2個仔女
個乜撚五姐係佢老母隨時都係假
用嚟for要包裝到屋企好有錢
要門當戶對吸引啲有錢仔睇上

依啲釣金龜團隊根本好有規模
搵間大屋做道具一齊影下相扮到好close咁容乜易
make sense
另一個可能性係用一億黎換唔簽結婚證? 有左一億又唔識股票 所以就選擇左買樓做投資,但又想避稅諗住就算唔落自己名但有證據係自己買最尾有把握拎得返,再加上對仔女都要住。 從佢想賣樓呢個動作可以估佢依然將個單位個擁有權視為自己。
cls ,成套野真係勁精彩
前夫同Abby小朋友同譚仔又無親
Abby同佢地多聯絡就話因為小朋友
但譚仔一家無咩緣故要同佢地熟絡
假設條女有份
可能佢呃譚家 疑凶一家係佢老豆老母,大伯係佢大哥🤔
所以前老爺奶奶同譚家可以一齊拜佛 咁friend

隔離post有巴打推論
咁就解釋到點解對前夫一家咁關照
隨時係佢老豆老母嚟
賣十億係賣盤價
每年幾千萬收入未計喎
呢個推測又未必冇可能…
除譚仔家人一早知條女嘅大話

但諗嚟諗去係真係有錢女嘅話 冇必要賣樓 點都買到單位安置佢地

仲有連條女2016年前嘅生活都冇哂紀錄
條女父母做咩生意又乜都唔知 太神秘
唔好幻想咁多
人地結婚有影全家福
係佢老母+後父+2個妹
無前夫一家
個乜撚五姐係佢老母隨時都係假

係果個五姐影相?
某程度會影響庭上陪審員對各方嘅印像
咁樣帶風向法唔知有冇用
因為一般做陪審員都唔能夠睇外間嘅媒體
豹生豹太相關討論 2

其他資訊 2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞