如果今次唔係Abby死,將來死嗰個可能就係譚仔太子爺

423 回覆
851 Like 165 Dislike
果然舊登依家變番清泉
唔關事,舊登個po都係果邊樓主睇唔過眼啲人9up所以開
唔想
舊登班人探索精神強好多
同埋會理性分析多啲

依到某堆人一見到啲揣測就屌鳩人
個老豆自己都有好多衰野,依家知埋佢有外遇,佢老婆又欠債.如果佢老婆知道佢老公出面搞女人...都唔知等唔等到個女死者老死分身家.二來個老豆又真係驚間屋比人收在.到時真係乜都無唒,個外遇見你唔掂都走埋.無事無幹緊係唔郁隻金蛋啦,緊係有D野驚無在先會郁手姐.你駁無人發現都有機會拎在佢副身家,唔駁就乜都無...依家駁衰在就真係乜都無唒.
真係低質到仆街
地舖,最少三千尺,如果2017年,彌敦道嗰幾間應該過億

不過舉返油麻地,其實近十年嚟都冇人排,生意仲差過附近間吉野家,依家諗返可能真係自己舖
有傳聞唔簽紙係因為前夫係通輯犯辦唔到正式離婚手續
唔知真假
佢好多都係自己鋪開
其實當年裕記,卓越都係
咁又講得通喎
弱弱一問
其實果個咁多野講既豹太
會唔會都係天王嫂既同學?
再推深D, 城城而家會唔會好危險?
會唔會昨日睇完佢去馬場捧自己隻馬
跑梗頸2果個晝面已經係最後一次公開露面?
豬鼻
裕記都係?
唔關事,果邊都充滿fake news所以個樓主先開po,佢自己都喺po入面寫咗
咁pr係邊度多人就去邊邊
無可能
分居離婚都得啦
分居夠年期可以單方面申請離婚
無可能16年到而家都未去
分居應該最少要等一年以上
人地清洪契仔太太黎
駛同佢擔心

開追故,我喺上面轉貼咗舊登po
咁咪即係唔係有錢啦
人地都係生意失敗執粒先用到呢招
16年離婚到而家,過咗好多個一年啦
當年好多舖都係咁買,靠現金流,有啲貨,員工有係壹週講過,賣得平過來貨價,但總體上係打和,如果要貴租就一定蝕

所以佢哋成日換舖,因為老闆短炒,贏咗就好多時要交吉,咁冇乜裝修就唔駛搵人拆
啲post太散,F5追唔切
請問有冇人物關係圖

【時事台】蔡天鳳單野證明左一個人有左錢係可以洗白成個人
https://forum.hkgolden.com/thread/7665791/page/1

對照買賣樓時間

其他資訊

豹生豹太相關

豹生豹太相關討論 2

其他資訊 2

以下係舊登樓主推測

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞