如果今次唔係Abby死,將來死嗰個可能就係譚仔太子爺

423 回覆
851 Like 165 Dislike
Abby本身一定唔係有錢人,否則前夫2015年就唔洗做倫敦金、前外母2016年就唔洗破產。
成件事可能係Abby係參加咗「天王嫂訓練營」,然後喺飯局識到譚仔太子爺。
然後同前夫扮離婚,實際上係一家人夾埋一齊想呃曬譚仔啲錢。

咁樣就解釋到點解成家人可以咁friend,前夫同現任老公係friend (琴晚Hebe直播條片16:20-17:15),前老爺前家姑同現任老爺又一齊去慈山寺。
前夫一家同譚仔一家相處嗰陣,一定係諗緊點樣攞人地身家,唔通真心做朋友咩。

如果無今次依單案,前夫一家嘅目標肯定係譚仔一家。
今次唔係Abby死,將來死嗰個可能就係譚仔太子爺。
你精我都精
生兩件都未同你注册
齊齊吹杯竹葉青
咩係天王嫂訓練營?
國貨城個傻仔
真係有呢啲營?
我諗極都唔明
譚仔一家 (雖然都知佢地唔係啲咩old money好有階級芥蒂)會on9大方到同個女人前夫屋企咁多聯絡 又無親嘅
唔係喎
入天王嫂訓練營都係想走入上流社會姐
夾埋前夫呃譚仔得到嘅只係錢
正式入門譚仔有錢之餘仲可以做名媛
識揀一定揀後者
你on9
國貨成老婆認左係Abby老死,而方媛就係天王嫂訓練營的學生
天王嫂訓練營就係一個組織訓練後生女去接近同嫁城中名人
而三甲港姐都認左識Abby

所以Abby好可能係天王嫂訓練營的學生

睇樓宇成交及公司紀錄,Abby係痴埋痰仔後狂送錢比事前夫一家
如果Abby本身有米應該一早狂送錢比前夫一家
PUA實戰課程啲fd?
教你點嫁個有錢人的騙術訓練班,郭富城老婆就係成功的訓練班成員,嫁咗個天王所以個名變天王訓練班。

同啲網紅/倫敦金做法好似,扮上流,一大堆人租間豪宅,只係為打卡同影相,又一大堆成員去租啲奢侈品名牌去影相或輪流用,一大堆人去高級會所,五星級酒店,都係打卡同影相。
咁講既話而家殺人既動機係咩
如果有把柄受威脅呢
所以依家咪被人斬件囉 前夫一家成家都老千黑社會底 走前仲要收翻層樓賣甩佢地咪動殺機
成件事依樣嘢真係拗晒頭!
到底點解會FRIEND到呀?
豹太好大機會係訓練營嘅負責人
可能係Abby嫁入譚家之後想撇甩前夫一家,所以先動殺機
籠裡雞作反
譚仔收購先得十億

條女買層樓都成8000 萬

d錢一定唔係譚仔比佢啦

你當譚仔老豆傻架咩 , 譚仔最多咪每個月得幾十萬零用錢
好難完全撇甩啦 有仔女wor 仲要仔女俾佢地湊
見Abby又親自接放學咁上心都似想仔女過得好
屌,交友app大把公屋仔都係咁喎
或者都係學生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞