如果今次唔係Abby死,將來死嗰個可能就係譚仔太子爺

423 回覆
851 Like 165 Dislike
譚仔一家會唔會唔知佢有前夫再加兩個細路
都唔知abby同呢班人乜嘢關係
咁就解釋到點解佢哋咁friend
同埋又要扮有錢埋堆
所以abby肯不斷過水
佢地知
有合照
會唔會個身份唔係呢一樣
用咗其他關係去掩飾
去𠱓譚仔一家人
呢層真係唔知
連死者身邊啲so called“朋友”都前言不對後語

一開始個豹太接受01訪者話死者係有錢女,
之後東張訪問又改口話一般人

如果用周星馳
嗰套"情聖“做藍本
成件事就會係咁
前老爺奶奶扮老豆老母
生母改嫁
所以同而家老豆唔同姓
老公就扮細佬
啲細路係細佬啲仔女
因為弟婦早死
自小就缺乏母愛
所以D小朋友都當我係媽媽
兩邊親家見面好正常啫
送層樓比親家好都好合理

層樓落個老豆名可以用首次置業慳番幾十萬印花稅
前老公係被通緝,前外母破產
(層樓都唔可以落佢哋名)

大家覺得上面個戲軌好荒謬?

做過多年嘅紀律部隊都可以涉嫌強姦而家仲牽涉謀殺.
老公都可以有預謀殺自己個老婆後仲要烹屍....
我覺得呢啲仲荒謬
譚個樣都似唐仔。唔講太多係可能關乎智力問題唔想被人知
十億個盤啫 未計落呢幾年賺嘅錢同其他投資資產
肯賣盤嘅原因有好多 唔一定係因為個底幾多嘅
底一定俾你想像厚
不過個譚仔大少望落憨居居咁就真
成個故事覺得譚家幾好人 除非有更多料爆尤其個少爺更加憨居居咁水魚feel
譚仔太子爺佢地6個人,分十零億

其實唔係想像中咁有錢
如果真係背後有呃錢組織咁似係想掩飾自己多啲
呢單案無論點帶風向都影響唔到謀殺嘅事實啦
真相冇人知
但總會令到陪審覺得某啲人主謀合謀互換
正常人打工唔會賺到既數囉
超級富豪就唔到佢地埋身啦
2017年用10億收購
2017年樓市本身都唔係平,即使點都賺唔多
佢地本身應該一年頂盡賺1,2億左右
無記錯一個品牌係有三個屋企人持有

即係呢十年入面,頂盡20億三個人分
每人6,7億

到每人既仔女又可能有兩三個,即係實際得1,2億

係,打工搵唔到既數
但絕唔會係一個天文數字

咁呢D錢本身都係譚仔老豆keep 住,點拎,都都無可能由佢個仔拎到出黎

所以樓主話會為左呢D錢去譚仔太子爺,我有保留
前夫親家同現任親家 再同自己娘家 互相樂也融融…
現實有幾多會咁….
大愛到離哂譜
管唔到嘅唯一解釋咪係因為啲錢係Abby/佢屋企㗎囉

譚仔啲錢捱返嚟㗎 你估中六合彩靠呃呃騙騙咩
連登仔係要製做到條女唔係乜嘢好人所以抵死先開心
個個都反社會人格
睇見都嘔心
譚仔點會出6000-7000萬買間屋落外人既名啦
就算點都好啦,無論點條女都係死得慘架啦
係D反社會人格既連登仔先會覺得人地抵死既姐
依家要唔要驗果兩件係咪親生,分分鐘係前夫
可能有份整新湯底
咩呀,嗰對仔女唔係不嬲前夫嘅咩
邊個未同邊個註冊?對仔女又唔係譚嘅
兩件係同前夫生,兩件係同現任生,總數4個

我就話要唔要驗同現任生果兩件係咪現任親生,我懷疑分分鐘係前夫
原來生咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞