[扮廢大會] F1 2023 季前試討論區 2

1001 回覆
0 Like 46 Dislike
我係G2A買過好多嘢,包括早幾日土耳其apple gift card, so far so good
好彩dts英文好簡單 唔洗字幕都睇得明
拿拿臨巴又中
Haas 最大問題係佢冇upgrade 一年得一次兩次 人哋係講緊第一站就會有新package咁嚟 Haas至少到季中先有 咁點同人玩 AM上年開得差過Haas最後靠upgrade都過到佢哋
恩撚here we go 未
波子 康打 又冇影
圖如果可以同大頭同隊玩幾場
真係有今生無來世
博士否認咗 不過我覺得而家呢個世界搬唔搬去英國好似無咩分別 都係cloud做野即
窮到要用1個pit wall既錢黎做development
你點樣喺Cloud做風洞test, 定係喺雲端生產碳纖件
https://twitter.com/vetteleclerc/status/1629514414083776516?s=46&t=pdC4fkNsHPUPOhjR1kCLHQ

睇佢個tone又唔似否認,佢話up to shareholders應該指緊仲討論緊細節?
Er 我錯
麥記今年睇嚟可以挑戰威記哈屎
個六星本身都有晒bein 台,有晒佢個connect 果d野
真係唔撚知六星係咪包晒bein sport connect
所以到底有無f1真係星期五先知
無,得一句
問oscar 有無後悔果度
唔好比外界限制自己既想像力
一步步來,先研究雲端做愛
第9集 Ferrari double podium 譯左 一二名
我諗唔會咁on9剩係抽起f1
本身6星好似包哂所有bein (?)
煲完DRS S5. 今季驚喜唔多不過有

Max同老舒張相
Team Principals 開會 Toto爆seed
Horner 係連登仔 識玩ptsd (話人咁屌RBRover budget cap)

今季對拉利叫客氣。冇踩多幾腳。見四萬好慘。DRS見證去轉隊兩次唔work. 氣場唔同哂。 㗎仔英文又進步 不過燥底冇改。見個engineer同Performace coach真係老豆對仔咁。
同旗下二號車手一樣,贏就我勁,輸就你哋問題
淨係2號
架仔攞suzuka正賽講有啲唔公道
你點攞架AT守架回勇嘅平治 仲要嗰幾場個 brake 有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞