[扮廢大會] F1 2023 季前試討論區 2

1001 回覆
0 Like 46 Dislike
請問迷兒大隊長去咗邊
流浮山寄緊
Byebye chicken
Circuit de Barcelona-Catalunya to feature new configuration for 2023 Spanish Grand Prix
https://www.formula1.com/en/latest/article.circuit-de-barcelona-catalunya-to-feature-new-configuration-for-2023-spanish.6ZQgemg7eOlAJbBtu56PHE.html
巴林Q3佢自然會上水
YESSSSSSSSSSSSS
請教一下,開左土耳其apple id 開埋土耳其f1 a/c開住vpn咁subscribe佢淨係得TV access 69.99,,,請問我係咪溜左step
而家俾你開到都冇用
土耳其加到好貴喇
唉,冇update 到添,而家係咩國家?
Faye TV出名燈
佢年年都插和牛一劑
舊年估mazespin有分攞燈到場都冇得上
可以期待和牛今季大爆發鳥
THIS YEAR IS OUR YEAR
好!
一路懷疑你就係兒子巴
人地話晒主場
呢一代車睇黎可以大油過呢隻彎,終於有啲野睇啦 dklm, 重溫下當年點過呢隻灣

https://youtu.be/HcjwMH3mjGc
呢個閪彎年年睇onboard 都勁憎
成個s3就係比佢搞到chok 住chok 住咁破壞哂節奏
直頭啦 dklm
啲車因為入完 chicane 就咬唔到前車,搞到場場西班牙站好似路軌車咁
上gif
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞