[扮廢大會] F1 2023 季前試討論區 2

1001 回覆
0 Like 46 Dislike
唔會啦 睇個勢ALO有機上幾次Podium
海豚跳個隻彈起
四萬唔同素,佢已入狀年,落下游後重上前列嘅機會極微,我唔再纍述喇

Haas 要取代嘅人係舒仔唔係KMag, 佢最後搵咗9bo 去代舒仔表示咗Steiner 係接受到9bo 水平嘅人,所以佢最後先唔揀四萬。價錢問題係一個因素,但成個過程睇到Haas 本身唔係想物色四萬呢類車手,就算四萬真係去咗Haas 都唔見得待遇比喺麥嗰陣有大嘅轉變

大頭 圖 冰人肯收順啲入中下流隊大程度上佢哋唔係志在贏車,更多係建立隊車嘅過程,或者純粹想揸車。即使佢哋真係返咗嚟,三個之中有邊個係後來嘅車隊表現好得過佢哋上一隊車?世界冠軍級人馬都做唔到嘅話,你點樣奢望四萬可以超越到佢哋?四萬唔咁樣吊高嚟賣嘅話佢而家未必有車揸,但跟你建議行嘅話都唔見得會上得返去
Anson Lo 2023 WDC contender
四萬22年出走,未講人工住都係無咩得揀。
三大無位,四萬又係best of rest爭標組打完工唔會食回頭草。唯一比較有希望既就係AM但根本無預四萬玩。

https://www.planetf1.com/news/f1-2023-driver-salaries/
假如條link既人工係正確,四萬叫10m應該要減少少預還價
Troll狗食屎啦
求其啦而家麥記咁柒廢 又唔好意思屌牛奶狗 咪搵人做箭靶囉
on9 官方仲未出可以down落手機嘅timetable
我係網上搵左第2個
唔好揀RN365
唔會咁平掛
Vettel 好似都有15m
Haas 兩條友都有5m
垃利整左部啱辛屍揸既車
叻玩撚完啦
其實四萬嗌10m根本唔係貴
執住DTS一句講10m貴無意思
因為講嗰個連pit wall嗰幾十萬都想慳
Now傾好未
想聽恩撚
唔知點解次次見到大頭咁自信都唔覺得有咩好野會發生咁
黑氣石
日經
上面錯撚晒重點
四萬開 10m 意思係叫條友 Fuck off 咪撚搞我

佢擺明想休息下睇下自己路向,再走番入 haas 個屎潭做咩鳩。呢隊垃圾年年開頭幾場係威係勢之後就下游浮沉 。 最大問題係條柒頭 Steiner 跟本想出風頭多過搞好隊車,你 DTS 啲 quote 佢就最撚開心,跟住佢食得屎啦
WRC唔見有拉利喎
仲有幾日都未有消息,垃圾到
https://www.instagram.com/p/CpKiVwvtAL4/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Po埋呢d相連新屍都以為自己RIP咗
想俾錢now賺都無機會
第一圈爆傾
Title race rip咗
仲有入得haas直頭係career suicide move,你睇下kmag grosjean 輸仔入咗haas之後,基本上以後都唔洗諗上大隊咁濟。
妖我仲以為有咩意外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞