[扮廢大會] F1 2023 季前試討論區 2

1001 回覆
0 Like 46 Dislike
無解的

Hulk同Renault係2016年中已經簽曬約
嗰時都冇人估到公主堡會唔跑

同埋
我覺得講就係咁講
實際上平治想簽佢大可能俾足錢賠俾Renault放人

你諗下
保子頭四年揸住威記係可以話係大部分時間力壓馬沙
銀石差少少就幫威記拎埋冠軍(唔知係咪嗰時已經俾廠隊平治送跨隊指令

而Hulk入印度力量之後
隊友佩主席係平均一年一個podium
反而Hulk係乜都冇

所以我覺得平治成日放風話當時2013 / 2017 Hulk係第二選擇
其實係講幾日幫德國朋友造下市咁
屬於係「人哋買佢我推薦 我自己買就諗諗先」嗰類

好撚彩今年終於有間德國公司肯真係用金錢支持佢
但唔係平治而係贊助舒仔間1&1
台仔FB GROUP
1&1 quit咗喇喎
唔知點解會覺得大頭重現10 12
揸架F1.5 贏掌聲輸個馬鼻咁輸 wdc
四萬一開口,堆美國隊由尖咀排到深水埗啦
佢係唯一一個車手可以不停咁上美國 talk show , Ellen show
Indy nascar 大隊排住隊

佢而家係想休息下,等下機會,樓上講啲咩 Kmag Hulk 全部都只係 journeyman, Hulk 直頭俾佢完爆到冇位坐

七八年前 F1 低潮期有 Haas 呢啲入黎可能係好事,但而家廠隊排住隊入, Alfa 都變 Audi,呢啲只係想要風頭既垃圾早走早著啦
其實點解佢咁受美國市場歡迎

呢個係我搵到的,見到另外幾個網站都係講17.8M -20M左右,所以我又奇怪得5M咁少?
DTS主角?
唔怪之得傳要賣盤
有冇搞錯呀1&1

仲以為真係咁好死支持同鄉
季終戴住頭盔空洞望住前面 .gif
基本上所有德國贊助都quit哂
所以有人話haas比人搵笨柒
以為搵返個同樣係德國人返嚟 啲贊助會留低
點知啲德國公司唔係要德國人
係要德國人既舒仔
咁舒仔個姓個名氣點都吸引過no pod之鬼
搵魚雷仲好過冇pod佬
我係因為Alpine 隻藍色超靚所以留意多咗
但今年又加咗核突粉紅
屌睇錯AE110
唔明點解唔抄上年大牛部車
愛快有咁勁
f1 esport Thomas Ronhaar 早幾日跑PSGL比賽,唔小心開大左個grip hack搞到又比全世界懷疑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞