[扮廢大會] F1 2023 季前試討論區 2

1001 回覆
0 Like 46 Dislike
唔知點解覺得問題從來都唔係有冇側箱
RB個流線型好靚仔
想請教吓大家
點樣用VPN e.g.去Brazil sub F1TV Pro 會成功畀到錢
喺F1TV website長期都係話我信用卡info incorrect
慢慢研究
[冬測之王] F1 2023 季前討論區 5
https://lih.kg/zoixfjX

我覺得似係睇埋今年

RBJ 未必就咁玩完嘅,其他大隊都有academy, 點都會自己留定啲潛力小將。無咗細牛果兩個位,只係唔會再好似而家咁成堆人玩F2啫。同埋有潛力嘅咪好似moto GP咁,支助你坐住係中下遊位???

反而康打個Formula Dream Project 就有麻煩了
同RBJ掛鉤無咗細牛個兩個位做跳板,實比以前更難出頭
日本仔到時要出到一個級數仲要高過和牛嘅先有機會RB出道
除非康打搵到第二隊供偈畀佢,然後全資啲車手跑F3/F2, 拎到SL就塞車手入去...
搞咗咁大壇龍鳳最後原來上錯賊船,第一個要怪嘅我會問Webber
但係個時得去麥記同威記,點都係麥記係最好選擇。就算放係依家睇,麥都應該衰唔過威瓜
但印象中去威記係獨立事件,大頭走唔走都無影響。只係大頭一走提早引爆件事要PS3自爆
去麥當你草,去威當你寶
但凡DTS所有形容和牛嘅嘢都傾向負面
好明顯利用和牛no filter嘅特質嚟製造話題
但係佢好啲嘅嘢,或者無咁細佬仔嘅一面,我都唔知剩低幾多

不過亦都可能係上季嘅觀眾反映,令到和牛開始要臉
RB要特登搵人幫佢影做training 嘅PR相
佢都唔敢講咁多自己唔鍾意做Gym
我聽過新教練Michael有個podcast 訪問 (即四萬嘅教練)
Michael仲以為佢唔鐘意做Gym到會好似DTS咁,但實情又唔係咁,應該都因為DTS?

但因為以前見到和牛係日本時嘅做Gym相,所以我真係唔知DTS啲片點嚟嘅,難道和牛成日講笑我哋認真咗?
收到
啲人打工周不時都話想唔撈㗎啦,你係咪信?
去蕉當你贏
睇到屌mick仔果集
都講得幾仆街
我緊係唔信啦
假㗎啲DTS
我食下花生唔好
DTS幫舒仔
明嘅
我覺得係gunther係netflix都要照舊
都覺得佢完咗22唔會再要佢 不過拖到佢咁耐都真係有d仆街
當然知DTS有創作成份。不過睇成季㗎仔 Team Radio 都知佢個style. 我覺得今季㗎仔唔掂就真係走得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞