[扮廢大會] F1 2023 季前試討論區 2

1001 回覆
0 Like 46 Dislike
我覺得博士無否認

AT個問題係做唔到好車,呢個問題應該可以參考 Ferrari-Haas 個合作框架:Haas 都可以整部 F1-75出黎,點解 AT唔可以整部RB-18出黎?

賣左細牛某程度宣布細牛玩完,而且F1車隊既殼價節節上年會意味之後好難再有 paid driver 出現 (HAAS 今年都唔賣位了)
賣左細牛某程度宣布RBJ玩完
而家F1值錢左, 另外加錢一d 都唔出奇
Haas最勁嗰下真係簽Spin然後用晒佢啲錢develop 下年 一日Gene唔比多啲錢 簽幾多sponsor都冇用
Horner 扮死狗扮無辜
四萬之後都無個得
直接比錢買人好過

係舊老細先願意貨金比班細路
架 AM Hype Train 癲撚咗
到最後又係大頭揸突咗架車
成數高唔高真係好撚好j
兒子好波
我覺得高
兒子基本上一定出唔到
都係睇圖 肯唔肯落場
兒子生性病多幾日
AM唔搵後備車手上場走去搵圖返黎頂幾場呢下都值得細味
條垃圾drugovich testing揸得咁撚柒,我係AM緊係搵返圖啦
如果成到事既話,唐仔可唔可以年年都整跛自己
佢老豆今季個look又型佐 但個仔就
我覺得佢幾慘 本身都已經冇咩機會上F1做正選車手 難得有機會後備落場玩下又冇埋
自己唔夠料怪得邊個
你勁到叻素OSCAR咁點會唔比你落場
重要開季第一場點都想要個4屆feedback多過新仔
佢有咁勁就已經升左F1做正選車手啦

做得後備車手就係咁既料 又冇揸過F1 對手又係大頭 其實佢咁既performance又好正常既
另外一個相對冇咁搶口既
佢果兩個bein台都無f1 schedule,最好放返去680啦,唔想同sale死lur
benz個floor啲flow亂到
想問樣野,呢種顏料唔係要連埋個鐵絲網咁樣既sensor 去用?
定就咁目視都可以做到分析
Anson lo 41歲生日譯做44歲
RB係咪話呢部rb19係上年嘅產物黎
今年冬天研發嘅車仲未搬出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞