[扮廢大會] F1 2023 季前試討論區 2

1001 回覆
0 Like 46 Dislike
到時我等睇成班法包賽車迷暴動
班法包fans撐牙氣多過on9con
好正常
DTS 5 英文老師有提過,四萬叫緊10m
星期六已經講緊680台果堆無啦
但係bein 台仲有幾個吉台,今年轉左bein, 要播多數果度播
我覺得now 多數都會有得播,佢本身都有now bein,爭在要加錢定唔駛加錢
當年ham sir好似靠個條女先有錢上位
十罐>>>零冠
以前 s1 基本上彎接彎食亂流 s2 條直路又唔夠長去拉貼
而家睇下 ground effect 車少咗亂流會唔會好啲
Oscar pastry會唔會後悔上錯麥記 又整架垃圾出嚟
如果ham sir同狗家族一樣諗埋一邊。。。
Fernando Alonso: "The last day we did a race simulation, we put fuel for 57 laps. Ferrari was doing the same program as us and we were faster"

自從迷上咗A110後,都有少少愛屋及烏偏向支持Alpine架,爭氣啦
Oh shit oh shit 想睇咸蛇咩面口
通常否認都真係有可能
間嘢收咗皮喇,個老豆坐埋監放埋出嚟
新仔最緊要有位
點都唔會揀唐仔
有冇諗過黑氣石嘅威力
https://twitter.com/vetteleclerc/status/1630232064585875461?s=46&t=zIZgThdkoCFoQL4dB5fhcg

Amus報導AM同RB搵到方法降低車身高度而唔跳,有推斷指出個關鍵位喺前軸度
AM今季應該比咁多連燈仔燈到唔DNF都偷笑
其實都明日黃花
仲以為自己係做女18歲個時

都就玩完仲自命不凡叫價咁高
何必呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞