[扮廢大會] F1 2023 季前試討論區 2

1001 回覆
0 Like 46 Dislike
請問F1 TV pro 完咗賽事幾耐會有重溫?

之前nowe 深夜西車會第朝睇重溫當直播咁睇
即時
啲口吻咁似中國香港政府
又中西文化中心
又國際機場
又背靠祖國
又四小龍
又英文官方語言
仲唔係前途無量?

事實上值唔值個市場已經答左你啦
係係係,全程加多咗三十公斤沙包添
但四萬上年咁既成績點叫10m
AM垃圾嚟

加拿大佬已經燒錢都砌到隻勁嘢?

學平治咁收買到FIA可以提前兩年做研究先講啦
公道講句

四萬最大嘅缺點從來都唔係技術水平上
而係唔識選擇 次次投錯胎

如果真係仲有心有力
上年應該自減身價去Haas
又或者21年揸完年McLaren見唔對就好走

喺大改制同budget limit嘅前提下
就算係尾班車都有機殺到出嚟
只要揸住架雞車annual standing好似保子咁企穩頭十 已經係俾人當寶
你揀人,人揀你啦呢啲

又要自命不凡嫌人廢
又唔夠料揸大隊(而家既佢)
最後下場咪Hello Hong Kong 咁
謝謝你

現在是否要選擇印度區VPN?
啱公步今年勒芒大賽aka 勒芒百周年紀念大賽
hypercar 組參賽名單
LMH方面分別有豐田個兩架(7,8) Glickenhaus 個兩架(708,709) 標緻個兩架(93, 94) 拉利個兩架(50, 51)同Vanwall 即bykolles一架(4)
LMDh方面 波子廠隊出3部(5, 6, 75) 仲有客仔Jota一部(38) total 4部 Cadillac 廠隊出2部(2, 3) 仲有客仔ACTION EXPRESS一部 total 3部
LMP2同GTE-AM自行查閱
早前公布咗話會有架Nascar 原型車會跑今年嘅勒芒大賽 所屬組別係Garage 56
https://sportscar365.com/lemans/wec/16-car-hypercar-field-headlines-24h-le-mans-entry-list/
咁佢真係有咁嘅實力嘛
即係你覺得佢揸車嘅觸覺係差到一轉隊就會無晒?
問題連大頭都大減薪
由22年既20M 大幅減到今年既5M
我就唔信佢會咁抵諗囉
諗清楚,仲要係食人唔𦧲骨嘅大頭喎
之前同拗偏傾續約
大頭已經肯減人工
但拗偏唔肯開multi-year contract
所以大頭先一直拖住唔簽
都係個句
我答無用
市場答左你

肯減價既話HAAS可能要佢唔要塞賣波
而佢又有你地講到仲咁有料既
無論帶隊車上返中遊
定係自己有成績(廢車有廢車揸法同成績比較 例如素) 俾大隊睇返中做二號
都可能有第二春

自命不凡唔向現實低頭
咪而家咁咪
我當佩揸多1-2年俾人雞
你攤凍左兩年紅牛會俾個位你?
紅牛唔俾既你攤凍左兩年仲有無大隊要?
細隊又嫌廢
有既 如果你係係世界冠軍級 大頭 Kimi 圖咪隨時返到黎
最後就係咁樣
減到5球,究竟唐老豆仲答應左d咩,上年放暑假時話下年AM部車會對辦都未必信啦
係咩?我見之前重得
因為有時vpn真係幾lag
我都係咁樣discontent 睇
thanks bro
等我今年唔洗做on9
佢要再次證明自己
咁又何必企硬 佢無成績俾人睇就拜9拜
同埋佢要錢 佢係雷諾都俾佢搵左啦
係老麥兩年夾唔到 點解唔搵一隊證明左自己先
打錯
唔係塞賣波
係9堡
有黑氣石磁場係度
可能雷諾彈起呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞