[扮廢大會] F1 2023 季前試討論區 2

1001 回覆
0 Like 46 Dislike
舒仔去玩FE,房車之類可能會好d
佢適應力太慢
火雞特價係,正價唔係,1599TRY好貴
距離fp 1 仲有57個鐘頭多D
其實True 係邊個搞
d 內容幾吸引
但係得nowtv 先有
Nowe 想join又冇plan
通常車手約都有exit clause?

我反而覺得佢唔太驚中伏,俾人見到渣突架 orange tractor 三大車隊應該都會對佢有興趣
骨氣撚 但係佢2021係咪抄大牛
想問下今年now係咪無直播呀?
2021年快到弱智喎
全年唯一one two
即係now同bein傾唔掂數呀?
係啦, 但如果本身有now貴plan 就on9囉
牛奶仲話等復興爭WDC
新仔咪唯有當學習下揸雞車
希望bein最後會比now播
今年連moto gp都冇消息
bein hold住都唔慌多人買架啦,咋咋林放俾now好過啦
Bein貪得無厭
徙氣啦bein, 邊有人無啦啦會去sub 佢, 多數都係sub now 6星連bein 㗎啦。bein 梗係唔想免費送埋f1比now, now 又唔知點講要再加錢先有bein f1咁掛, 話晒之前本身個plan 連埋f1
然後幫老麥拎分冠既車手被迫走了
唔可能6星要再加錢先有F1掛
好多人屌now
但恩撚都講 係BeIN加價 吊高嚟賣
拎個老牌車隊
同個濕鳩當玩具玩嘅車隊比較
威記最多咪有陣驅風油老人除
有kubica帶住已經係天差地別啦
除咗俾人笑輸比個得返1.5隻手嘅人
點樣set車俾feedback,準備比賽
點樣將engineer提議跟自己駕駛習慣配合
落到track點樣處理唔同情況

Haas係成陣屎味,唔係無車揸要搵食
點會去haas
第一年spin爺呢啲on9輸仔要教返佢轉頭就有
第二年Kmag理鬼輸仔咩,失業回歸仲講教仔
now一加價又變無人睇,都唔知bein諗乜春,我個plan得680台無bein,如有得播唔知有無得轉去bein
咁我真係冇必要再續約
邊有人會俾1080sub bein ar
本身睇開六星級淨係多個F1要俾多1080一年
其他野又有哂overlap
有人係BeIN facebook講
本身已經有你啲台 仲點樣另外為咗F1 subscribe 9成重覆既嘢

唔通我cut now join佢個plan
我join完 轉頭佢又話傾掂數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞