[扮廢大會] F1 2023 季前試討論區 2

1001 回覆
0 Like 46 Dislike
唔壞車 上年都唔差
本身愛快唔差既
上季都係壞車多 同埋唔夠錢去追更新啫
魚雷衰在一來俄羅人籍
(明明係西伯利亞村仔靠自己實力)

二來又冇金主支持
(歐美唔敢掂)

舊年跑WEC撞正俄烏戰事搞到佢連跑都冇得跑
反而有得去跑轉NASCAR Cup簡直係奇蹟嚟

Haas基本都冇希望
如果當時2021年大馬澤平肯sponsor魚雷佢嘅Haas而唔係俾細馬
咁宜家佢應該九成仲跑緊
我唔聽廣東話評述都得
只求手機+電視方便高清直接睇
間唔時睇下F1
其實點解某d車廠永遠陪跑
睇返排位賽做時間其實慢0.5秒左右
點解永遠上唔到頒獎台
你每圈慢0.5喎 ching
你當每圈慢人0.5秒,50個圈就已經25秒啦。25秒夠對手入多次pit了。
首先紅牛垃利先係互相相差0.3-0.5秒內 睇賽道
其他隊起碼已經爭0.8秒以上
F1嚟講0.3秒已經好多
更何況呢個係排位賽既差距
去到正賽每圈揸盡都要輸0.8秒以上
但唔可能圈圈都揸盡 你要慳油 慳胎
即係每圈輸成秒以上 點上頒獎台
意粉佬有堅持掛
硬係有股自high嘅感覺等過幾日睇吓咩料
https://www.instagram.com/p/CpMR6oLNMG_/?igshid=MjkzY2Y1YTY=
佢Esport 係咪都有俾人懷疑
同埋F1係一個鬥快進步既遊戲 細車隊進步想追前面大車隊 領頭既大車隊都會keep住進步 所以後追既係追緊一個不斷移動既目標

都仲未計領頭多數係大車隊 後追係細車隊 大車隊資源人材錢會多細車隊幾多
first time ?

rich energy 之流岩佢架啦,鳩 vs 鳩,完全唔做 due diligence 又唔摸下底

如果有清捧 Haas 真係講聲唔好意思,但我真係想呢隊廢物收皮

Williams 自己知自己事,默默做事執好隊車
佢本身都好鐘意美國文化
Nascar NFL Ice hockey 全部都見過佢身影
DTS 當然係火上加油啦
同埋 YouTube 好多佢既車王片,咁好順其自然變美國紅人
就嚟覺得佢係美國人多過澳洲人
多謝你做醜人,我哋唔使人見夜見呢啲問題
咁細車隊係咪只有遇到炒車, 大意外先偷到雞

可能我太智障唔識攪
我用surfsharkVPN 但轉極區都仲係出得呢個畫面
每次都係del左app 先轉區 再重裝
係咪我做錯哂啲 step
都唔一定嘅,天氣就係一個俾車隊偷雞嘅好機會
兒子揸威記神油都衝過上頭5,素前年揸威記直情靠大雨執到個p3
要開個新apple id簡埋區
素SPA 排位P2
記錯
果然係我太弱智 thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞