[扮廢大會] F1 2023 季前試討論區 2

1001 回覆
0 Like 46 Dislike
自膠,ted kravitz
Alfa 同Haas 應該掉返轉, 不過Haas 可能有機同麥一戰

AM 應該未致於可以同Merc 平起平坐啩?
要睇埋星期五個兩課先知咩料
【F1®整裝待發 beIN SPORTS極速幫到你】
F1®賽事分秒必爭,維修站入面嘅工作人員,個個都訓練有素,出名快手快腳。如果搵佢哋幫你解決生活上嘅問題,又有無得諗?講笑啫。不過如果要解決點樣睇今年F1®賽事,beIN SPORTS就一定極速幫到你。只要立即訂購beIN SPORTS CONNECT,就可以睇晒今季23場 F1®賽事。仲唔快啲申請?
#beINF1
恩撚live緊,佢話如果電視台冇份嘅話就排位YouTube講,正賽patreon講
平跌watt跌得咁勁?
恩撚都唔知有無咁好笑屌你now下個禮拜就開季有定無好心都通知聲啦DLLM
keep住整車,岩先見到成個右前拆哂出黎痴膠水
應該 now 同 bein 仲未傾掂數
成班友等緊佢 firm deal 開工
搞到轉會窗 deadline 咁
ok noted, $1088/一年
本身六星體育組合唔係包F1㗎咩?屌呀
想睇阿朗素揸住架AM同咸狗架Mercedes平起平坐咁鬥
閘到飛沙劈石
反咸大將軍
其實真係好想睇大頭上podium同埋揸一架有競爭力嘅車同三大隊死過
呢個係Bein sports 自己個plan, 唔關Now 事

https://connect-hk.beinsports.com/hk/competitions
勁掠水,我vpn買f1tv pro算
威記又包尾
AM + 大頭 ~= 黑平
季初可能係嘅, 但係如果平季中升級唔出事嘅話, AM未必跟得上, 仲要依家兒子miss 咗三日
molamola
重回12年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞