[扮廢大會] F1 2023 季前試討論區 2

1001 回覆
0 Like 46 Dislike
咁閪啦
肯買就最好啦
需然有啲車迷會有PTSD
年年有人上 年年有人被雞
平果張淨影前半無後半,好難完全比較。平淨係油左果個位都唔出奇。

大牛呢張又係癲
Vesti ?
新賽季就開,呢隻game又開始係咁出廣告

溫馨提示:可以唔洗down
睇到巧c服
紅牛 垃利都好穩陣
平治好多wheel spin
老麥冇得救啦 直路跳 落brake都跳
細牛架車understeer 啲彎好似扭唔入咁
支持
piastri turn4 嗰個oversteer
韋斯迪我唔睇好佢會上到F1
佢F4已經唔突出
去到F3第一年有好表現 Rookie to P4
只係輸比PS3 Theo 沙俊
諗住佢第二年會衝冠啦
點知係烤架屈機 杜漢守住個第二
佢就連Novalak都贏唔到 再次排第四
上年跑F2啲表現十分之唔穩定
勁既時候衝擊podium 廢既時候排十幾
今年F2更加係大混戰 唔睇好佢會champ到
所以我先會話Kimi先係平治既青訓重心
上年ADAC+意大利F4雙料冠軍
今年拎住中東FR冠軍 去參加歐洲FR
nowe 個PAGE 勁多人問都係叫人等, 等佢老母
但講真又好難限住幾時去升個青訓上F1呢. 因我覺得又唔係每年都真係有夠料的人上去。就如近年來其實gasly想走都冇人上到,最後都係簽多年,唔係有NDV都未必去到alpine呢。 但我都覺得主因係F1真係太少位。做reserve driver我成日覺得係浪費緊生命咁,十個都唔知有冇一個上到位(唔計本身係車手但無位退落嚟嗰啲)
以前做reverse/test driver就有用既
因為測試唔受限制
宜家做呢個位多數都係跑sim 幫手做下PR工作
上年暑假已經整緊新車
扣10%驚西
其實我真係覺得10隊廿個位 變番11-12隊會健康d
起碼後生個班可能有多d機會上先
不過都係個句 關錢事
想問問如果想買f1 tv pro再到睇係咪要全程都開vpn?
今年係咪都係now播?
btw 終於捱到正賽前ga 星期一
點解好似咁煎熬咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞