[扮廢大會] F1 2023 季前試討論區 2

1001 回覆
0 Like 46 Dislike
對手傷左兒子巴你點出post?
記住望鏡就得
語音輸入
迷兒黨集合
明明計血統仲要係半個意粉佬
F3要留意既車手有
Paul Aron Rookie
意大利F4季軍 兩屆歐洲FR季軍 之前傳過平治想放棄佢

Dino Beganovic Rookie
玩兩屆歐洲FR 最終奪冠而回 本身係垃利青訓重心 但已經比熊人反超咗

Zak O'Sullivan 二年級生
英國F4亞軍 英國GBR冠軍 上年係垃圾隊Carlin都交出1 pole 2 podium既成績 今年轉大隊Prema 應該係劍指冠軍 同時亦係威記青訓重心

Oliver Goethe 半Rookie
上年幫Campos做過兩場替工 即刻交出優異成績 今季拍F3大隊Trident 睇下可以衝到幾遠

Grégoire Saucy 慘汁 二年級生
上年F3有良好開局 但之後表現急速下跌 今季冬測刷過快圈 睇下今年會唔會keep到上年開局果陣既優異表現

Nikola Tsolov Rookie
15歲rookie玩西班牙F4即刻奪冠 然後16年之齡就參加F3 應該係拗偏未來重心人物

Franco Colapinto 二年級
上年帶住新加入既VAR車隊殺出重圍 交出2win5pod既驚人成績

Gabriele Minì Rookie
被譽為意大利新希望 睇下佢今年會交出咩嘢成績

Oliver Gray Rookie
上年英國F4亞軍 今年會揸垃圾Carlin 睇下可唔可以交到上年O'Sullivan既成績

Hugh Barter Rookie
上年法國F4+西班牙F4雙料亞軍 實力係有既 但升上嚟F3孖住爛隊Campos 睇下會交啲乜表現

Taylor Barnard Rookie
上年ADAC F4亞軍 今年年初既中東FR咬住Kimi 戰到最尾得第二
Andretti表示
廁狼:又要叫咸蛇扮背傷逼fia出TD
殘奧podium?未到喎
之前招過手啦,Gene Haas 硬頸唔肯賣嘛
我記得好似Audi 都傳過買Haas
仲信alpine?康打遲過佢做引擎,衰得甘過佢,但快過佢做翻競爭行列,講車,又話ground effect大改例,投放咁多時間會會有回報,2022開季,benz衰過佢都可以去返第三,仲要面對讓咗一架車嘅老麥先緊緊贏,廠隊喎⋯⋯四萬同頭哥跳船唔係無原因
所以Haas賣盤一定有人接
實有人接架啦 點會無 大把錢人想玩
迷兒黨主席
屌,老麥本身季中研發已經廢 個頭仲開得咁差
老麥識時光倒流部車好似1年前咁
係就好
乾脆啲重新嚟過
老麥會唔會係GP2 engine後變左GP2 car
At連hass都比唔上
屌你老母意粉
老麥轉咗黑平偈就好似開始慢慢走下坡
一定唔關副偈事先囉
PS3會唔會覺得中伏
咁James key只係細牛料嘛,剩係2022同2023都搞唔掂頭迫力,仲可以有咩預期?
係都牛奶先,份約去到2025
一個肯offer f1 seat,一個就想續大頭再借佢去威記,咁ps3會覺得老麥仲衰過威記咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞