[Switch] Splatoon2 [6] 第一頁有Q&A

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
20000拆出嚟有幾多碎片

一個skill 有一個碎片
偷後場先最好笑
想問下 日本7-11 code係咪得日版用到 買左美版
有冇巴打可以講下買日版定美版好啲
新手場, 點先可以轉武器同埋買衫
想問打rank條exp有條合格線
係咪過左就唔會再跌rank? 依家裂左兩野驚跌返落去 單排好睇運

但裂四野先會扣

即係我過左條線 之後裂4野
會扣到空左但唔跌返落c-

唔會扣哂條bar
大概扣1/3

幾好 依家覺得搬塔最難玩
仆街salmon得自己一個都可以開到場
輸硬
係咪過左就唔會再跌rank? 依家裂左兩野驚跌返落去 單排好睇運

但裂四野先會扣

唔會扣哂條bar
大概扣1/3

呢個真係要4個都識打先得
日版黃金大約幾錢?
日版黃金大約幾錢?

去報價區

但裂四野先會扣

唔會扣哂條bar
大概扣1/3

好想快啲b range
依家成日好多on9 岩岩搶龍頭有隊友過左龍衝到對面屋企門口
Rank又要由c-打過

但裂四野先會扣

唔會扣哂條bar
大概扣1/3

好想快啲b range
依家成日好多on9 岩岩搶龍頭有隊友過左龍衝到對面屋企門口

我第一鋪以為係hold秒數,搬左返自己屋企
隻GAME好好玩但冇朋友一齊開voice chat玩硬係差D
隻GAME好好玩但冇朋友一齊開voice chat玩硬係差D

個死人垃圾app

個死人垃圾app

我而家係同朋友一齊開PS4 PARTY/電腦DISCORD

個死人垃圾app

買左amiibo, scan完佢得個頭冇其他
有冇爸打都係咁?
同埋係咪比朋友scan佢都會有巴哈左都搵唔到
佢果舊mix聲道既野有冇取代品
Q:點解scan amiibo得個頭拎?
A:X>+>amiibo讀自己狀態>對戰幾場(唔知)>X>+>amiibo讀自己狀態>去amiibo box再scan(如果唔比新野你再去打多幾場)

唔肯定有冇野可以skip
但我係咁樣拎齊全身
我8lv

個死人垃圾app

用緊discord 幾正
笑咗

有創意
Q:點解scan amiibo得個頭拎?
A:X>+>amiibo讀自己狀態>對戰幾場(唔知)>X>+>amiibo讀自己狀態>去amiibo box再scan(如果唔比新野你再去打多幾場)

唔肯定有冇野可以skip
但我係咁樣拎齊全身
我8lv

原來第一頁有 淨係睇左樓主個啲q&a skip左 thanks
笑咗

有創意

笑鳩我呢d新手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞