[Switch] Splatoon2 [6] 第一頁有Q&A

1001 回覆
17 Like 1 Dislike

巴塞波衫

我貼左比隻巴狗佢。。。我

巴塞波衫

樂天今季開始賣心口廣告嘛
哇屌 尋日打到上180%
今日一玩就玩返180%...啲武器組合同個場好on9
想問下點同FD一齊組隊打街人
哇屌 尋日打到上180%
今日一玩就玩返180%...啲武器組合同個場好on9

好玩好多喎
尋日新手向, bb 班
成撚日斷
如果得2-4個朋友玩點樣最有效同場同街人一齊玩?

係咪只可第一個人入街場 其他朋友禁黃色果個入第一個人玩緊果個場

1999 sor

同fd一隊唔好玩 fd係對面隊 殺爆佢先過癮
發覺之前兩次試射用慣雙槍後,而家轉用其他槍係玩唔掂
無啦啦狂斷
跌番落130
體感應該點上手 ?
你地搞幾快 ??
如果得2-4個朋友玩點樣最有效同場同街人一齊玩?

係咪只可第一個人入街場 其他朋友禁黃色果個入第一個人玩緊果個場

1999 sor

同fd一隊唔好玩 fd係對面隊 殺爆佢先過癮

同場已經夠 得這個方法都有點難入場 有時入街場組得好快
體感應該點上手 ?
你地搞幾快 ??

我都覺體感好難用 唔知sensitive set幾多好 有冇巴打分享下
你地用pro定joy con玩?試哂兩者之後覺得joy con好似易d用體感咁
你地用pro定joy con玩?試哂兩者之後覺得joy con好似易d用體感咁

用pro 玩

用pro 玩

用pro x2
聽到好多任豬讀左做sPLAtoon
響音都唔識擺
英又唔識 日文又唔識
好心讀返七彈算啦你
係咁斷線 係咪我問題
明明琴晚玩都冇事
響音都唔識擺
英又唔識 日文又唔識
好心讀返七彈算啦你

關你撚事咩 走啦
響音都唔識擺
英又唔識 日文又唔識
好心讀返七彈算啦你

https://translate.google.com.hk/#ja/zh-TW/%E3%82%B9%E3%83%97%E3%83%A9%E3%83%88%E3%82%A5%E3%83%BC%E3%83%B3
響音都唔識擺
英又唔識 日文又唔識
好心讀返七彈算啦你

關你撚事咩 走啦

佢真係好得閒
美術大學企中間高位就冇敵
響音都唔識擺
英又唔識 日文又唔識
好心讀返七彈算啦你

https://translate.google.com.hk/#ja/zh-TW/%E3%82%B9%E3%83%97%E3%83%A9%E3%83%88%E3%82%A5%E3%83%BC%E3%83%B3

用pro 玩

用pro x2

但玩得耐隻手都係會痛

用pro 玩

用pro x2

但玩得耐隻手都係會痛

用pro x3

用pro 玩

用pro x2

但玩得耐隻手都係會痛

唔知有冇人分開2個joy con玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞