[Switch] Splatoon2 [6] 第一頁有Q&A

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
rank15把狙除左有鏡有咩特別?
好似仲難用左
好似仲難用左

遠好多 高手槍黎
係咪冇得兩個fd 打普通game?
想問下d錢買裝之外仲有咩用?
有冇得升槍?
想問amiibo啲衫好啲定平時係shop到買果啲好啲

有 一個先入場 一個揀電腦樣個個option
之後click返你就可以入你個場
(ps 多數個場秒滿 要等下一Round有人走場先入到)
想問amiibo啲衫好啲定平時係shop到買果啲好啲

你覺得有用岩你用既裝就係最好
好似仲難用左

遠好多 高手槍黎

有鏡難玩好多 同埋招SP真係好唔鐘意
主要係我唔識用 太遠好似又冇透視睇位
開緊SP行勁慢 比人埋身肯定死
玩返其他武算
14/15/17 仲要潮漲揸格靈 攞命
4個唔識打直升機
pro 手掣 Splatoon2 ver. 邊度買平?

有 一個先入場 一個揀電腦樣個個option
之後click返你就可以入你個場
(ps 多數個場秒滿 要等下一Round有人走場先入到)

thx
求高手詳細打水喉教學 打咁耐真係唔識打

呢度應該得你一個打到over200%咋喎
有冇巴打覺得用mp機槍會高分d?
不過好難命中人 雖然大技係屈機
pro 手掣 Splatoon2 ver. 邊度買平?

自己出街行個圈格下價啦

有光就爆喉,有野出就叫人
都係睇配合

打狗衝我覺得難,好易滅團

都係睇配合

fail果陣佢好似提示過有金三文魚果條喉比其他特别光

都係睇配合

光度好似有兩種?
不過我見光都爆,因為有時好耐都唔出

都係睇配合

有時有光都無野出 其實係咪睇運
三文魚獎勵D扭蛋有咩用?

都係睇配合

光度好似有兩種?
不過我見光都爆,因為有時好耐都唔出

試過有光射哂都無野出
有冇人一齊打三文魚
啲街場好撚廢
升左b-啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞