[Switch] Splatoon2 [6] 第一頁有Q&A

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
係咪要過10RANK先有得打RANKING?
想問雨10lv有枝長槍招副武好肉結介咁有咩用
單純地暴露自己同人地既位置?
想問下10lv有枝長槍招副武好似結界咁有咩用
單純地暴露自己同人地既位置?

未訓醒 自膠
又話打rank可以雙排或四排?點解同普通賽一樣?
唔好意思。。。點解而家入唔到三文魚,唔係日本時間1400開咩??可能我係文盲。唔好意思
唔好意思。。。點解而家入唔到三文魚,唔係日本時間1400開咩??可能我係文盲。唔好意思

今日幾號
唔撚想對住d日本仔呀 好撚勁
d人點升到20幾Lv

狂煲咪得
而家D老手仲未升得哂上去應該O既RANK
新手接觸係幾慘下(我都係新手)
屌d on9羅住個油碌淨係係上面法法法落下面
唔碌你有鳩用

有咩問題?
唔碌你有鳩用

鳩碌仲廢
跳潑勁
唔碌你有鳩用

細碌

今日幾號

即係今日無得玩?
Wifi NAT type D
rank mode 好難玩。
瘋狂被人虐。隊友又唔幫拖
C區地獄 仲差兩個mode未上B-或以上
Rank mode係咪冇得雙排
Rank mode係咪冇得雙排

要Rank B-或以上先可以 (但唔知個排名係咪分開計)
想問多少少洗裝方面
因要2萬蚊,唔敢輕舉妄動
有部份唔肯定

2萬可以拆走左個技能,換黎果個指定技能嘅碎片
(例如人形加速)
儲夠同一款(人形加速)20個碎片
可以揀返果款技能(人形加速)自行裝上去其他裝度?

拆走左個技能可以重新升lv random 出其他技能?

請問以上面講得啱嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞