[Switch] Splatoon2 [6] 第一頁有Q&A

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
買左amiibo 邊到搵佢拎野,廣場重生點左後度牆唔見
買左amiibo 邊到搵佢拎野,廣場重生點左後度牆唔見

你up乜
咁大個盒
今日先開始玩 係咁比人屈 但覺得好好玩 玩黎玩去都regular match
係咪應該玩熟手先好去打rank?
想問下WIFI嘅DOWNLOAD SPEED同UPLOAD SPEED要去到幾多MBPS連線先會穩定??

巴打係咪真係住村屋
我用電話share wifi 出黎成日連唔到人

唔係住村屋,不過冇駁LAN線嘅架撐..
其實係噴泉度d魚個關係要做乜鳩?好少金色三文魚
點關體感
點關體感

文盲學咩人打機
新玩 online對戰 要去邊
點關體感

文盲學咩人打機

好心幫下盲人
武器旗仔o係邊換獎品?
想問下買左日版game, ac地區已經係日本 隻game同部機已經update左最新。 點解上網打都係咁彈communication error.
新個枝 係咪叫inkbrush? 同埋裝個d有冇好提議
想問下買左日版game, ac地區已經係日本 隻game同部機已經update左最新。 點解上網打都係咁彈communication error.

網絡差
成日偷4打3....
成日輸4打3
同親d日文名打都打得好辛苦,
究竟係佢地條線快好多定全部日本仔都真係咁勁

日本冇新手玩架咩 !?

日本冇新手玩架咩 !?

係間成堆英文既房打緊

網絡差

之前打kart都無問題
咁都輸
碼頭, 裝備推介一下
我現多用雙鎗打人,

日本冇新手玩架咩 !?

我都係日文名啊
不過好廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞