[Switch] Splatoon2 [6] 第一頁有Q&A

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
三文魚super bonus抽到張券拎完係邊用??
滿員
係咪比cd rom入曬

再黎

等多陣

sorry 唔知做乜斷左線

唔緊要
再開一定要過三關LOL

今日點解可以咁難...

好險 wave3個格靈做唔到野

岩先有場3個打贏

一上左125就好難

唔知有無高手出片睇下今日個場200%要點打呢
我尋日185,今日跌到145-150先打得嬴
次次都冇人打爆炮彈佬啲炮彈
係要搞到落雨一齊死

落雨係遮佬

係 成日放炮彈但冇人打爆佢

多人對戰LOBBY對面架美食車
邊個fake走曬啲人
又跌返落175%
係要搞到落雨一齊死

落雨係遮佬

一個人成日搞唔掂,打得細怪黎,又唔夠墨掉炸彈,嗌極都冇人幫拖
想問下4個吼既裝都係商城買嗎?
同埋d 公仔佢送既野係指定 or 隨機 有冇link 有得睇有咩送

等多陣

sorry 唔知做乜斷左線

唔緊要
再開一定要過三關LOL

今日點解可以咁難...

好險 wave3個格靈做唔到野

岩先有場3個打贏

一上左125就好難

抖陣先 隻眼好攰

啲人成日都唔理呢隻 搞到無位走

啲人成日都唔理呢隻 搞到無位走

飛彈佬同炮彈佬成日都比人無視
飛彈佬好麻煩 點都會射到幾粒飛彈出黎
但炮彈佬殺唔切都可以打爆粒炮彈阻止佢攻擊
係要搞到落雨一齊死

落雨係遮佬

一個人成日搞唔掂,打得細怪黎,又唔夠墨掉炸彈,嗌極都冇人幫拖

啲人唔夠醒 唯有靠自己

多人對戰LOBBY對面架美食車

唔該晒
有時見到d人油地真係成個頭向住地下黎油,好得意 我係佢面前佢都見唔到仲油緊
有時見到d人油地真係成個頭向住地下黎油,好得意 我係佢面前佢都見唔到仲油緊

高手走位的確會望住地下黎油 (自己睇下咩叫雷神step)
不過新手就.......
想問點睇勝率
想問點睇勝率

APP 最近50場勝率
六十度都夠煎蛋? 咪玩啦

隻game好玩還好玩
部機係散熱差都唔係第一日嘅事
唔洗為隻game奶埋老任塊西嘅

自己睇

https://youtu.be/jfAW5sQSCeg?t=5m3s?t=5m3s
docked mode 唔過 50度

https://youtu.be/RHy_TOdVHqQ?t=3m49s?t=3m49s
前後有布包住晒玩三十分鐘都係 60度

我諗係d人信唔過Nvidia姐

高手走位的確會望住地下黎油 (自己睇下咩叫雷神step)
不過新手就.......

痴線
啲人掛機
招老手打rank 而家個mode最擅長

利申舊s+
其實呢個game 玩得唔好會唔會好冇隱
舉個例,Mario kart 技術唔太差嘅都可以攞到頭幾位

諗緊買唔買好
右邊jon con,勁快無電

諗緊買唔買好

唔會
除非你反應好慢

諗緊買唔買好

唔少巴打比人奸感覺好爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞