[Switch] Splatoon2 [6] 第一頁有Q&A

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
尋晚諗住望下一萬有無盡頭 去到八千頂唔住
向app order完對鞋 要等幾耐先拎到?

縮返去你老母個閪
一人前跌返半人前

你睇吓標題
裝左咩裝有得防比人用油碌碌
一碌佢會彈開
一碌佢會彈開

碌唔死就會彈開
輕油轆秒唔到人
上個post整完唔記得post過來

Q: 隻海膽咁多選項其實講緊乜?
A: 圖片來源: 巴哈 https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=26487&snA=171&s_author=fanboy1016
一碌佢會彈開

碌唔死就會彈開
輕油轆秒唔到人

輕油轆靠潑

A: 圖片來源: 巴哈 https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=26487&snA=171&s_author=fanboy1016

第1 同第5 有咩分別
三文魚真係好好玩,仲未打rank

Same 完全無battle過喇之後

一玩左三文魚,完全無打過對戰,太好`玩了

我都係,第一日升到6 lv 就冇升過
水桶幾好用,不過油地好似好難

水桶個定位應該係乜
玩高低差??
利申 新任豚

shot gun 咁

畫筆先係Shotgun
桶係密林手槍

畫筆唔係劍/斧咩

畫筆最強係玩過低差
同shotgun一樣
準備入手 有無巴打可以講下買日版定美版

換完碌個人都醒目啲
三文魚咁怪,一時輕輕鬆鬆一時比怪海淹沒
魚跑中離正仆街
想問下巴打
Down左個app係咁存取被拒
Login同開ac都係咁
用緊iOS 唔知要點搞
想問下搶地點先會罰多d時間
想問下巴打
用緊iOS 唔知要點搞

我都整咗好耐先搞掂
試下清晒SAFARI入面既COOKIE就應該得

第1 同第5 有咩分別

第五係拎app 買左既野
第一係你喺條街見到其他人既裝可以訂
第二日有
三文魚真係好好玩,仲未打rank

Same 完全無battle過喇之後

一玩左三文魚,完全無打過對戰,太好`玩了

我都係,第一日升到6 lv 就冇升過

請問三文魚係咪一定要同frd玩
我點樣先搵倒房同人玩
見佢檢索一直都無
跟住開房又無人
想問下巴打
用緊iOS 唔知要點搞

我都整咗好耐先搞掂
試下清晒SAFARI入面既COOKIE就應該得

係喎!搞掂啦唔該唒巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞