[Switch] Splatoon2 [6] 第一頁有Q&A

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
單人mode 終於拎齊武器, 應該升邊樣好呢
今日個三文魚,潮漲點撚樣打,位都無得走

機關槍先難用
三文魚件衫出三粒一樣(主武墨量減少)
頭先TV Mode玩完部機熱到脹咗少少,我用力撳底面佢 Jit 返啲氣,好似放屁咁
幻想唔到200% 三文魚有幾恐怖
屌你老母玩撚左三日salmon竟然仲會見到有2個隊友對撚住架車前面係咁射
幻想唔到200% 三文魚有幾恐怖

還好啦,頭一波要11粒
失手好易唔夠時間執金魚子,見成堆魚子但拎唔到/無人拎
用番新手槍 覺得新手槍又真係唔差 點解會咁 不過佢d連射睇番先知係幾高下
屌你老母玩撚左三日salmon竟然仲會見到有2個隊友對撚住架車前面係咁射

唔係講笑
導彈都係用槍射
Wifi NAT type D

可以好似火箭升起咁狂射既係咪技黎?

屌次次都避唔到
好多都鳩衝去前面

有時平手上黎

你後場漆滿都好關鍵

唔係講笑
導彈都係用槍射

唔撚想再畀d on9累死
飛天三文魚個兩個垃圾桶,我應該射入去定射出面?教學死左3次

炸彈

按「R」掉副武器 炸彈入垃圾桶
銀槍

架實車呵射停佢,定兜佢ass
有冇巴打組團刷三文魚?

就係成班唔識兜後面射先嬲,啱啱又見到個開飛天大絕射導彈三文魚

未射停前佢會不斷遊走用個盾硬食你,射到佢炒車就即刻兜去屎忽,點都要有人引佢
有冇巴打組團刷三文魚?

有既我join呀
頭先TV Mode玩完部機熱到脹咗少少,我用力撳底面佢 Jit 返啲氣,好似放屁咁

個dock散熱真係好差

就係成班唔識兜後面射先嬲,啱啱又見到個開飛天大絕射導彈三文魚

飛天大絕如果中timing隻三文魚開桶蓋,射入去係可以搞掂佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞