[Switch] Splatoon2 [6] 第一頁有Q&A

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
招老手打rank 而家個mode最擅長

利申舊s+

時兄尋晚亂入你地 你狂飛去我個邊好驚

同FD玩都咁難 D埸秒FUL點等FD入埸

可以SET Password等friend入左先
禁中間個個,之後唔記得去到邊到(好似係募集)再禁Y制,佢會叫你入 4-pins password
有無咩武器推介吓
有無咩武器推介吓

試下玩下油碌/水筒
其實機槍唔係咁岩新手玩
其實呢個game 玩得唔好會唔會好冇隱
舉個例,Mario kart 技術唔太差嘅都可以攞到頭幾位

諗緊買唔買好

唔覺mk攞到頭幾
有無咩武器推介吓

試下玩下油碌/水筒
其實機槍唔係咁新手玩

速成難得搵字 SOR9
係街禁個App見到對鞋勁靚就買左
岩岩返到去Online搵單眼仔就已經買唔到 我估過左時間
邊會時時刻刻有機係手
有無人知魚跑臨輸前抆線 會唔會扣分
做乜咁多人抆線

最多咪扣少d btw巴打over200%

都唔係輸硬都要抆 佢抆我地就輸啦
想試下最高幾% 最多試過230%
wave3係14/15

有d死一次就斷,都唔知係抆定斷
試過三個照過,就算輸都唔一定減評價
有無咩武器推介吓

試下玩下油碌/水筒
其實機槍唔係咁新手玩

速成得搵字 SOR9

屌係咁打錯字
做乜咁多人抆線

wave3係14/15

其實通常捱到Waves 3都好少減評價 (甚至好似唔會 無刻意留意)
逃走中真係好刺激 死剩我 仲有30秒但夠數 決定唔夠隊友玩逃亡 最後0秒條蛇差少少咀落黎 隊友啲nice好煩 不停講
招老手打rank 而家個mode最擅長

利申舊s+

時兄尋晚亂入你地 你狂飛去我個邊好驚

你見我次次殺到最前都飛過黎,幾驚比人打死守你落地呀
做乜咁多人抆線

wave3係14/15

其實通常捱到Waves 3都好少減評價 (甚至好似唔會 無刻意留意)

到wave3應該唔會減
17lv支槍射程好遠
17lv支槍射程好遠

但SP係雨暈
有無咩武器推介吓

試下玩下油碌/水筒
其實機槍唔係咁新手玩

速成得搵字 SOR9

屌係咁打錯字

Thanks 巴打,試下先
奇蹟
17lv支槍射程好遠

但SP係雨暈

唔係導彈咩
做乜咁多人抆線

wave3係14/15

到wave3應該唔會減

wave1 減20
wave2 減10
wave 3減0
奇蹟

我都試過
做乜咁多人抆線

wave3係14/15

到wave3應該唔會減

wave1 減20
wave2 減10
wave 3減0

夠數好似有keep, wave2無減
做乜咁多人抆線

wave3係14/15

到wave3應該唔會減

wave1 減20
wave2 減10
wave 3減0

wave1應該唔止

wave3係14/15

到wave3應該唔會減

wave1 減20
wave2 減10
wave 3減0

wave1應該唔止

熟練至達人級係咁扣 除非你降級 就會由下一級40開始過
最緊要唔好輸頭wave 當無打過

wave3係14/15

到wave3應該唔會減

wave1 減20
wave2 減10
wave 3減0

wave1應該唔止

熟練至達人級係咁扣 除非你降級 就會由下一級40開始過
最緊要唔好輸頭wave 當無打過

咁我明點解我覺得扣好多了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞