[Switch] Splatoon2 [6] 第一頁有Q&A

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
其實rank 點為之霸到果達地
Ios 想dl splatoon 個app
試左好多次申請日本apple id 都要我入日本信用卡
求高手詳細打水喉教學 打咁耐真係唔識打

有光就爆喉,有野出就叫人
都係睇配合

打狗衝我覺得難,好易滅團

fail果陣佢好似提示過有金三文魚果條喉比其他特别光

光度好似有兩種?
不過我見光都爆,因為有時好耐都唔出

試過有光射哂都無野出

唔會嫁 其實識玩一輪就差唔到儲夠

叫機槍係咁射 勁多金魚子
想問技能如果重複
會唔會有疊加?
想問技能如果重複
會唔會有疊加?

Yes
個人認為 點都買隻amiibo 無限3星裝 分解用

無限 諗多咗

輸到狗彩,俾人狂屠

無限 諗多咗

分解左可以再拎過
見到d裝靚就買左 招技廢廢地都唔理
重順手過淘寶
重順手過淘寶

打多D就賺返D錢啦
又唔係課真錢買有咩所謂
https://www.youtube.com/watch?v=2eLrMMbRCkw

練左油桶打RANK一段時間終於有成績 感動 目前B RANK中 求隊友
重順手過淘寶

打多D就賺返D錢啦
又唔係課真錢買有咩所謂

拎物品係有上限
重順手過淘寶

打多D就賺返D錢啦
又唔係課真錢買有咩所謂

拎物品係有上限

外型>>>>實用
最緊要型
重順手過淘寶

打多D就賺返D錢啦
又唔係課真錢買有咩所謂

拎物品係有上限

包唔包括武器?
我一升rank就買武器 全部買曬
想問下d裝備點樣可以整兩個技能
痴孖根,班三文魚係多到迫我跌落海
一係成班大怪圍係籃到等開餐
玩條毛
呢到有無位叫hanz既巴打?
如果有既話,我係到屌你老母呀
仲有順便屌撚曬d用狙既on9仔
件漁夫衫上到一萬分仲有得繼續攞 睇黎係無限
玩到250%都痴痴地線 唔知最高係幾多 有機會再繼續 深夜場果然易打啲
想問下d裝備點樣可以整兩個技能

有無巴打同我一樣有時會突然斷線
想知係我部機問題定係SERVER
我DL完個Nintendo Switch Online, 之後登入唔到..
有句日文, 咩 拒否
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞