[Switch] Splatoon2 [6] 第一頁有Q&A

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
見大陸仔話聽日11點有新毛筆用
但係點解而家已經見人玩緊???
同埋有無邊度網可以睇呢啲update, 利申唔識日文

屌你老母入完場係到掛機
當你斷線啦 屌你老母下場又係到掛機唔郁
見到呢條4RANK仆街走場算
見大陸仔話聽日11點有新毛筆用
但係點解而家已經見人玩緊???
同埋有無邊度網可以睇呢啲update, 利申唔識日文

而家用緊個把係掃把 lv10買到既
毛筆係第2枝 雖然大家都係筆系
自己開個twitter ac上tiwtter睇
玩到停唔到手
玩到停唔到手

一鋪時間短
感覺玩左幾鋪
但實際已經幾粒鐘
玩到停唔到手

今日玩左8個鐘
唔識日文又要買日版
買完又要上黎問, 仲要上網搵翻譯
真係唔知邊個先得閒

吓,之前啲人話買歐版美版比乜田屌到仆街喎,你唔屌乜田?

乜田唔係到好開心 佢太煩
我買咗個hdmi to dvi-d嘅轉插, 諗住駁落電腦mon玩, 一放部switch落個座, 然後就黑mon, 㩒mon所有制都冇反應

係咪個mon太舊
有冇人有類似情況or識解決
咩武器好用?新手岩用咩玩先?
覺得好難瞄

我開始用油碌,之後用雙槍,再之後無敵銀槍
Salmon run好好玩
DL 完Nintendo Switch Online 但係入唔AC?
打咗成晚Salmon Run終於突破到一人前
真係咩隊友都冇所謂,刷分又好獨行又好,唔該shooter識睇潮退
我唔想再一條友拎住支blaster喺岸邊思考人生
衝尾班車
4點前岩岩好最後一場升到上去
一直喺熟練同達人之間游走 上到達人玩幾場又跌返落去 不停loop
同一件裝roll到一樣既技能 會唔會stack個效果上去?定無得救
(利申amiibo裝)
同一件裝roll到一樣既技能 會唔會stack個效果上去?定無得救
(利申amiibo裝)

洗裝既技能啦
(利申amiibo裝)

洗裝既技能啦

有得洗?點先洗到 唔該哂你
今集個練習場係咪無左?
想練下雷神step
今集個練習場係咪無左?
想練下雷神step

轉左樣姐。位置無變
好掛住supershot
我買咗個hdmi to dvi-d嘅轉插, 諗住駁落電腦mon玩, 一放部switch落個座, 然後就黑mon, 㩒mon所有制都冇反應

係咪個mon太舊
有冇人有類似情況or識解決

本身hdmi to hdmi正面唔正常

黐線 部switch咁細用筆畫都難
琴晚試到一場對面係咁飛黎屌打我地
之後趁佢地死哂立即走小路去對面,果然只攻唔守
慢慢油都反cup
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞