[Switch] Splatoon2 [6] 第一頁有Q&A

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
你地用pro定joy con玩?試哂兩者之後覺得joy con好似易d用體感咁

用pro 玩

用pro x2

但玩得耐隻手都係會痛

唔知有冇人分開2個joy con玩

聽到好多任豬讀左做sPLAtoon
響音都唔識擺
英又唔識 日文又唔識
好心讀返七彈算啦你

https://translate.google.com.hk/#ja/zh-TW/%E3%82%B9%E3%83%97%E3%83%A9%E3%83%88%E3%82%A5%E3%83%BC%E3%83%B3

自己睇下英文同日文點讀
你地用pro定joy con玩?試哂兩者之後覺得joy con好似易d用體感咁

用pro 玩

用pro x2

但玩得耐隻手都係會痛

我都有試分 JOY 玩,都不過玩大約 30至60分鐘隻手開始有啲痛,可能我用錯力,最後都係轉返 PRO 制玩
抽中4條友都油碌 輸到仆街
唔識日文又要買日版
買完又要上黎問, 仲要上網搵翻譯
真係唔知邊個先得閒
想問下啲技能重覆有無加乘

用pro 玩

用pro x2

但玩得耐隻手都係會痛

上次試玩嗰陣唔識 真係分開兩個joycon 玩

巴塞波衫

樂天今季開始賣心口廣告嘛

其實係史篤城

用pro 玩

用pro x2

但玩得耐隻手都係會痛

上次試玩嗰陣唔識 真係分開兩個joycon 玩

我覺得分開兩個joycon玩唔差wo
四洞裝升滿左 但有一個技能唔岩用 可以點轉走佢?
唔識日文又要買日版
真係唔知邊個先得閒

吓,之前啲人話買歐版美版比乜田屌到仆街喎,你唔屌乜田?
有無巴打玩油掃係咁fap fap fap ,玩得太耐隻手指都痛埋
今日既一人前無尋日咁難喎
唔識日文又要買日版
真係唔知邊個先得閒

吓,之前啲人話買歐版美版比乜田屌到仆街喎,你唔屌乜田?

新任豚一定要買日版,而且買完返黎一定要識睇,如果唔係就預左畀人撚
咩武器好用?新手岩用咩玩先?
覺得好難瞄
我想問下ranking係咪都跟時段
明明琴日打到上C
今日一開game
見到個ranking 由c-開始又
求各巴絲打解答
我想問下ranking係咪都跟時段
明明琴日打到上C
今日一開game
見到個ranking 由c-開始又
求各巴絲打解答

唔同mode唔同ranking
屌乜版都係咁玩架啦
十幾年上網資訊冇咁發達
啲日文game咪又係咁玩
又唔駛睇故事
on99成日話睇唔明後悔就放game
係咪中小學雞黎呢啲人
蛇真係好煩
屌乜版都係咁玩架啦
十幾年上網資訊冇咁發達
啲日文game咪又係咁玩
又唔駛睇故事
on99成日話睇唔明後悔就放game
係咪中小學雞黎呢啲人

俾人話你廢中架喇
e家d人要餵到入口解任要條路有晒箭咀先識玩
蛇真係好煩

飛彈先煩
俾住儲水掟炸彈
然後d隊友3全部掟同一邊
美版係美國時間 定係我部機個時間

想問下武器下面支旗隻點解?

勝率
五既倍數有額外分加

e個旗仔係咪同一支武器5,10,15每拎過一次就冇用架喇
兒童向既game真係唔可以太認真
成日遇到啲死廢柴
兒童向既game真係唔可以太認真
成日遇到啲死廢柴

splatoon不是兒童向
BF,COD 這些才是兒童向
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞