[Switch] Splatoon2 [6] 第一頁有Q&A

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
三文魚打果隻要食炸彈既boss有咩攻略 好似最煩係佢

有大絕炸彈果條友開著佢即刻可以秒
3 round 兩次大絕秒兩隻算係咁
噴泉咩玩法
雨雲真係強迫症剋星
雨雲真係強迫症剋星

好接受唔到
雨雲真係強迫症剋星

好接受唔到

我明
想問下幾時有大油掃
想問下switch online係咪可以用黎傾計

算鳩數啦你
想問 日版係咪要set個 region係日本先得?

乜原因??

算鳩數啦你

咁係咪未必場場都同自己個fd一隊
想問 日版係咪要set個 region係日本先得?

乜原因??

自己個acc set返日本

痴線

痴撚線

真係痴撚線

痴撚線

真係痴撚線

用app轉做3色像素再一格一格畫架
想問下衫係限死左果幾件定隔一段時間就會刷新?
打魚最痛苦係佢連出掉大炸彈同射導彈果兩隻boss,一隻都已經夠曬煩
試過連出wave 同時出3隻,監生被屈死

想問下武器下面支旗隻點解?

想問下武器下面支旗隻點解?

勝率
五既倍數有額外分加
其實點解唔可以體感加右桿咁控上下視角
淨係用體感真係好難用
已關
打魚最痛苦係佢連出掉大炸彈同射導彈果兩隻boss,一隻都已經夠曬煩
試過連出wave 同時出3隻,監生被屈死

yes
儲夠珠最好逃難
其實點解唔可以體感加右桿咁控上下視角
淨係用體感真係好難用
已關

點關體感
如果得2-4個朋友玩點樣最有效同場同街人一齊玩?

係咪只可第一個人入街場 其他朋友禁黃色果個入第一個人玩緊果個場

1999 sor

係咪只可第一個人入街場 其他朋友禁黃色果個入第一個人玩緊果個場

1999 sor

巴塞波衫

1999 sor

咁樣入好似一定會拆散兩team
我試過同個fd 玩左十幾場都係對面隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞