[Switch] Splatoon2 [6] 第一頁有Q&A

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
成日出新衫,邊夠錢買呀

唔裝APPS係咪唔會見到有新衫 ?

我依加得閒就睇
好想買武器

打三文魚開粒金蛋送左4萬蚊俾我

唔是掛

不過太悶都係不了

你穩過先話悶啦

D扭強抽黎抽去都係比班廢人抽技咁款,獎品黎講真係唔吸引
你話有D唔同配搭既武器抽就話JE

我依加得閒就睇
好想買武器

唔是
不過太悶都係不了

你穩過先話悶啦

點解大家都唔明白三文魚既好

我都鍾意玩呀

臨尾一秒投籃
成日出新衫,邊夠錢買呀

我依加得閒就睇
好想買武器

唔是掛

不過太悶都係不了

你穩過先話悶啦

穩過咪仲悶

閱讀理解係咪u
其實日本人, 排到咁樣, 點解唔返屋企download eshop
如果係排同梱嘅, 去到中間果啲更加唔可能夠貨
想問下三文魚係咪要係言會打完果幾關練習先可連線? 一入去淨係得一個野揀 睇左情報明明話22號1400-23號12點開文 想同朋友一齊玩
其實日本人, 排到咁樣, 點解唔返屋企download eshop
如果係排同梱嘅, 去到中間果啲更加唔可能夠貨

日本人係排緊部機

我依加得閒就睇
好想買武器

唔是
不過太悶都係不了

你穩過先話悶啦

點解大家都唔明白三文魚既好

我都鍾意玩呀

直頭上癮
今晚衝上一萬分
想問下三文魚係咪要係言會打完果幾關練習先可連線? 一入去淨係得一個野揀 睇左情報明明話22號1400-23號12點開文 想同朋友一齊玩

打完三文魚
d魚子有乜用架?(唔係要執完拎去交果d,我指自動收入袋果d)
飛碟怪點打
飛碟怪點打

射條魚尾,射多2下就會4邊都彈條魚尾出黎俾你打
等睇rank mode 時又有新任豬問垃圾問題
唔係好用得掂支泡泡槍(唔知係咪咁叫)
Q:隻game耐唔耐玩?
A:最多個半月貨仔
漲潮真係好難
漲潮真係好難

成日on99跌落水
係咪無得同fd 組隊打online? 因為我禁fds battle 佢都係random抽人組隊
開大絕射導彈三文魚既柒頭我屌你老母閪呀
三文魚模式,商會界面按「-」有教學同埋圖鑑,寫晒所有敵人種類同埋應對法

難度(自己用)
五級,
かけだし(新人)

はんにんまえ(半人前)

いちにんまえ(一人前)

じゅくれん(熟練)

たつじん(達人),
たつじん滿100 = 本機合作嘅100%難易度(唔輸嘅話,本機難度可以上200%)
三文魚模式,商會界面按「-」有教學同埋圖鑑,寫晒所有敵人種類同埋應對法

難度(自己用)
五級,
かけだし(新人)

はんにんまえ(半人前)

いちにんまえ(一人前)

じゅくれん(熟練)

たつじん(達人),
たつじん滿100 = 本機合作嘅100%難易度(唔輸嘅話,本機難度可以上200%)

依家得175
打到上185% 卡左關

新手想問下大家會點揀?

我依加得閒就睇
好想買武器

唔是掛

不過太悶都係不了

你穩過先話悶啦

穩過咪仲悶

閱讀理解係咪u

我未玩熟就覺得悶,咁點樣穩過先話悶

難度(自己用)
五級,
かけだし(新人)

はんにんまえ(半人前)

いちにんまえ(一人前)

じゅくれん(熟練)

たつじん(達人),

依家得175

剛剛升到180%,痴線架
收細個場,係咁出boss,冇位走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞