[Switch] Splatoon2 [6] 第一頁有Q&A

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
乜打rank咁少經
有冇巴打知點改game入面個名
有冇巴打知點改game入面個名

好似跟Mii?
3個人打完200%, 真係痴孖筋

屌你老母入完場係到掛機
當你斷線啦 屌你老母下場又係到掛機唔郁
見到呢條4RANK仆街走場算

斷線唔係咁的~~我試過遇到個斷線既,一入到場連埋我得三個人
畫筆好爽
回報有冇罰則?
買左個打唔到人既拖碌
港女加MK

買左個打唔到人既拖碌

果個靠潑
買左個打唔到人既拖碌

果個靠潑
買左個打唔到人既拖碌

果個靠潑

陣間試下,但係舊果個好用d
買左個打唔到人既拖碌

果個靠潑

陣間試下,但係舊果個好用d

新果個好轆啲好似
用油碌飛去隊友到再係空中開大技殺左3個
我買咗個hdmi to dvi-d嘅轉插, 諗住駁落電腦mon玩, 一放部switch落個座, 然後就黑mon, 㩒mon所有制都冇反應

係咪個mon太舊
有冇人有類似情況or識解決

本身hdmi to hdmi正面唔正常

正常 駁電視冇問題
想問下WIFI嘅DOWNLOAD SPEED同UPLOAD SPEED要去到幾多MBPS連線先會穩定??
我買咗個hdmi to dvi-d嘅轉插, 諗住駁落電腦mon玩, 一放部switch落個座, 然後就黑mon, 㩒mon所有制都冇反應

係咪個mon太舊
有冇人有類似情況or識解決

本身hdmi to hdmi正面唔正常

正常 駁電視冇問題

係咪個轉插垃圾啊
平時個DVI PORT WORK 唔WORK
想問下WIFI嘅DOWNLOAD SPEED同UPLOAD SPEED要去到幾多MBPS連線先會穩定??

巴打係咪真係住村屋
我用電話share wifi 出黎成日連唔到人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞