hkexpress今日先黎取消今日航班,點搞?

426 回覆
9 Like 90 Dislike
快d問下UO A320neo B-LCL 點解ground左咁耐都飛唔到

好用唔用用PW
用RR咪好地地囉

A320n得Leap或者PW,PW就當時出貨快d,好多airlines都上左賊船

係wor記錯
CFM黎
坐得UO預左架啦

貪埋d平飛又唔想承擔風險 笑
個flight time limit chur 到咁盡咁當然冇standby crew 啦
個flight time limit chur 到咁盡咁當然冇standby crew 啦

機又唔夠,人又唔夠,但賣左咁多飛出去,爽囉

一陣再ground多隻A320n就仲爽
我好記得呢間閪公司要我係gate掉左杯咖啡先比上,小學雞旅行咁款呢樣唔比果樣唔比
當時復活節又唔係平過人,係時間靚先搭佢
跟住上年搭去東京又比佢無啦啦改遲兩個鐘

呢間野以後可以唔搭都唔會搭佢
咁樣取消旅遊保險有無得賠?
佢cancel班機, 唔會賠返錢俾你架咩?

因航就會,UO只會refund,仲要你追N次先會回水

refund唔係同退錢一樣意思咩?
我好記得呢間閪公司要我係gate掉左杯咖啡先比上,小學雞旅行咁款呢樣唔比果樣唔比

請問人哋錯喺邊度呢?
依家等緊佢班delay機
達哥幫過依間野賣廣告算唔算係人生污點?

請問人哋錯喺邊度呢?

錯左D on9規矩
我搭過兩間都係飛日本既peach同埋香草根本冇呢D濕鳩規矩
佢cancel班機, 唔會賠返錢俾你架咩?

因航就會,UO只會refund,仲要你追N次先會回水

refund唔係同退錢一樣意思咩?

即係話uo唔會extra賠多俾你只會refund
港豬就係冇骨氣,見平就死撲難撲,一分,錢一分貨,買完平飛又要投訴

放心排住隊黎
加埋delay 爆crew rest好快連工都唔駛開
海南集團嘅野都係算鳩數啦
仲話開cadet
之前試過cancel, 俾refund
不過係直接網上UO買

佢如果只係offer改期, 而唔岩你時間
千其唔好接受, 你根本無必要去證明任何野

放心排住隊黎
加埋delay 爆crew rest好快連工都唔駛開
海南集團嘅野都係算鳩數啦
仲話開cadet

其實呢三隻A320n都ground過大fix,只係fix完仲有好多問題
尋日係出面聽到有人係度講,無乜必要掉中唔好買hhkexpress,有朋友係入面做,話內部換中高層,走左好多人原話係講:「會喪delay」

搭左咁多次廉航,而家情願俾貴啲搭ana

係唔係換入支那人?
次次依d post都一大堆人話買得廉航就預左
煩到on9..
連登仔話國泰正仆街
UO又平又抵
點解搞成咁丫

連登仔話反對洗腦教育
但又畀因報洗腦
尋日係出面聽到有人係度講,無乜必要掉中唔好買hhkexpress,有朋友係入面做,話內部換中高層,走左好多人原話係講:「會喪delay」

搭左咁多次廉航,而家情願俾貴啲搭ana

係唔係換入支那人?

換左個老外,好似係
Uo本身都麻煩嫁啦仲要經agent買

Agree。。。本身五取消都一定五會準時!我撘左10幾次,我得一次準時過

請問人哋錯喺邊度呢?

錯左D on9規矩
我搭過兩間都係飛日本既peach同埋香草根本冇呢D濕鳩規矩

鬼叫你窮要搭廉航咩,認命啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞