hkexpress今日先黎取消今日航班,點搞?

426 回覆
9 Like 90 Dislike
買咗九月去高松, 班機重要唔係日有,係咪食得屎

要斬都唔會斬呢啲航點啦lol

想去四國嘛,高松得UO先有值航

去泰國狂斬

咁講都放心D

去泰國狂斬

咁講都放心D

難講喎,好視乎批A320n生唔生性
求旅遊保險推介

去泰國狂斬

去泰國坐泰航真心平靚正
駛鬼坐廉航

去泰國狂斬

去泰國坐泰航真心平靚正
駛鬼坐廉航

EK都得
就算因航其實都唔會好貴
UO今日又冧檔,隻隻都delay 2hr+
間野幾時執呀
間野幾時執呀

有港豬,點會咁快?
下次再出平機票一樣狗衝。
間野幾時執呀

有港豬,點會咁快?
下次再出平機票一樣狗衝。

今次暑假睇黎個個都中哂伏
hkexpress 抵
去旅行去到盡
間野幾時執呀

我都唔明你班人為乜要人執,執咗又千9幾人失業,香港本嚟已經細嘅航空業繼續痿縮,好處喺邊?
八月尾同屋企人去福岡都唔知點
仲要福岡勁少機去到
間野幾時執呀

我都唔明你班人為乜要人執,執咗又千9幾人失業,香港本嚟已經細嘅航空業繼續痿縮,好處喺邊?

無咁大個頭就唔好戴咁大頂帽,飛日本我坐Peach都唔敢坐佢,臨時壞機惡劣天氣ATC hold無得好講,但Peach有晒update o既twitter status比你睇,唔會玩last min.先改早、改遲,甚至cancel
間野幾時執呀

無咁大個頭就唔好戴咁大頂帽,飛日本我坐Peach都唔敢坐佢,臨時壞機惡劣天氣ATC hold無得好講,但Peach有晒update o既twitter status比你睇,唔會玩last min.先改早、改遲,甚至cancel

人哋經營環境無因航式以本傷人,根本依家香港好難搞,大家鬥搶slot,鬥搶人
間野幾時執呀

UO/HX咪又係支那海航集團
係啟德搶撚貴晒啲地嗰間海航
間野幾時執呀

人哋經營環境無因航式以本傷人,根本依家香港好難搞,大家鬥搶slot,鬥搶人

因航就話你HX UO盲劈價,HX UO就話因航死人霸slot
搭過今多次廉航無咩問題
香草 peach jetstar
未搭過uo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞