hkexpress今日先黎取消今日航班,點搞?

426 回覆
9 Like 90 Dislike
hkexpress 即日取消左今日下午5點搭2去仁川嘅航班,點搞?一定要今日內出發

備註:經expedia買來回,早上8點開始打熱線到而家都無人聽
hkexpress 即日取消左今日下午5點搭2去仁川嘅航班,點搞?一定要今日內出發

備註:經expedia買來回,早上8點開始打熱線到而家都無人聽

你的名字可以解決呢個問題

天父打救你

廉航仆街是常識吧

你的名字可以解決樓主
呢間野成日delay
廉航
Uo本身都麻煩嫁啦仲要經agent買
買過第2間,返黎claim保險
記得要快運退款兼出證明佢cancel flight

如果保險都冇買,就只能講抵撚死

要睇下咩原因取消,保險好撚狗,非天氣非機件問題好似無得賠
佢話operation 原因
其實去首爾咁多間 印航埃航咁平都仲買廉航係咩玩法?

要睇下咩原因取消,保險好撚狗,非天氣非機件問題好似無得賠

樓主冇法啦,冇得賠都要買過張架啦
慢慢拉据多幾日仲蝕
吓吓都是Operational reason ,
而家好多保險公司唔賠,
有賠 =恩賜
冇得賠 = 正常,
唔好再有錯誤觀念以為 有封信Cancelled fight 就咁淡定,
而家HKE = delay / cancelled fight,10班機9班取消,
各位自求多福
吓吓都是Operational reason ,
而家好多保險公司唔賠,
有賠 =恩賜
冇得賠 = 正常,
唔好再有錯誤觀念以為 有封信Cancelled fight 就咁淡定,
而家HKE = delay / cancelled fight,10班機9班取消,
各位自求多福

放心 UO 一定比你改期,不過一黎冇撚用,二黎改期果班可能又CANCEL 出年都未搭到
天氣無, 要uo 俾唔到任何飛機你走, 先可以搵保險賠
, 如果唔係, 最多claim delay
佢用"運作原因"cancel好難claim到保險

operation 可以claim 到, 但係要uo 幫唔到你做任何野,如果佢俾到你晏一班, or 第二朝既機, 咁都唔會有得賠
點解次鳩次見到呢啲 post 都係呢間閪嘢

operation 可以claim 到, 但係要uo 幫唔到你做任何野,如果佢俾到你晏一班, or 第二朝既機, 咁都唔會有得賠

最快得24號先有位,點證明?

最快得24號先有位,點證明?

佢張cancel cert 無寫到新航班既資料, 理論上就ok
點解次鳩次見到呢啲 post 都係呢間閪嘢

「機票平呀,我理得佢係唔係中資」
買過張飛啦,你蝕UO 張機票都係一千幾百姐

咁即係冇, 一定安排到機嫁, 不過唔知幾時咁解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞