hkexpress今日先黎取消今日航班,點搞?

426 回覆
9 Like 90 Dislike
UO呢排啲機亂到乜咁,去韓國啲機例牌delay/取消
仲揀佢就真係自求多福
得罪講句貪平係咁架啦
廉航
星期二出發 好撚驚
UO呢排啲機亂到乜咁,去韓國啲機例牌delay/取消
仲揀佢就真係自求多福

之前都係間唔中一兩單大嘢
而家單單都係
唔係真係海航出事搞捚uo呀嘛
hkexpress 即日取消左今日下午5點搭2去仁川嘅航班,點搞?一定要今日內出發

備註:經expedia買來回,早上8點開始打熱線到而家都無人聽

趕住去睇concert fm?

早兩星期飛首爾嘅list
人地班班都within 15分鐘 on time 出發而UO就
有班仲要delay到由早下班15分鐘起飛變遲2粒鐘起飛
唔知班客見住原本遲15分鐘出發嘅機反而仲早過自己出發點呢
有fd做機場
話班crew係罷工,搞到delay左一班連帶影響左好多班機

撚有人罷工
根本係間野請唔夠人
間野連工會都無 點會有工業行動?

早兩星期飛首爾嘅list
人地班班都within 15分鐘 on time 出發而UO就
有班仲要delay到由早下班15分鐘起飛變遲2粒鐘起飛
唔知班客見住原本遲15分鐘出發嘅機反而仲早過自己出發點呢

UO啲flight ID
hkexpress真係賤過狗
星期二出發 好撚驚

plan b 揾定第二間
無知下問咩係UO

小學雞咪上黎啦
lm
難聽講句
UO都出哂名delay/cancel
好心你第二日要返工or有緊要野就咪撚搭啦
買UO預左會有呢d仆街野發生是常識吧
仲要旺季

利申 搭過一次香草好撚準時 旺季唔會旅行 太多人
不過咁
有一蚊機票咪又係成班人搶
不過咁
有一蚊機票咪又係成班人搶

$88、$68 都成班鳩衝啦

買撚完又要屌

好飲樓上咁,人地唔比你擰飲品入機好正常,又話人地政策on9, 網上寫清楚條款啦,自己唔睇仲要屌,正式弱智港豬
睇返琴日都有班UO 614取消咗,咁一係機一係人唔夠架啦
咁樣積積埋埋隨時聽日又有班機取消
之前睇Bloomberg講話巴士同PW出咗guideline, 叫人唔好飛高過唔知3萬定幾多呎就無事
Uo本身都麻煩嫁啦仲要經agent買

Agree。。。本身五取消都一定五會準時!我撘左10幾次,我得一次準時過

五你老母死on9

( Show Blocked User - 海龜 )
買左九月去日本 而家好撚淆會唔會出事

我都係,買左保險,原來唔包

有冇邊間旅遊保險包架?
買左九月去日本 而家好撚淆會唔會出事

我都係,買左保險,原來唔包

我都係買左十月去韓國
十月飛到/飛唔到既話以後都唔會搭依間airline
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞