hkexpress今日先黎取消今日航班,點搞?

426 回覆
9 Like 90 Dislike
有要事 一定要今日飛既都仲買廉航
hkexpress經expedia買, 真係要天父出馬
上面一堆人自命清高一沉百踩

窮咪搭uo囉,樓主又唔係話上黎屌柒uo,想問下有無巴打有提議幫下佢姐

窮就咪撚去旅行啦

窮點解唔可以去,咪搭廉航囉,平有平去,食得咸魚抵得渴。

樓主又無怨過,淨係問解決方案姐,咁都唔得?
因航取消一定上因報,HX UO cancel或者delay>4個鐘好少見報

HX UO cancel 都報就成個航空網咁嫁啦
尋日係出面聽到有人係度講,無乜必要掉中唔好買hhkexpress,有朋友係入面做,話內部換中高層,走左好多人原話係講:「會喪delay」

搭左咁多次廉航,而家情願俾貴啲搭ana

係唔係換入支那人?

換左個老外,好似係
中高層大換血
依家同一時間請緊咁多人
之前仲有請commercial director

唔知係咪業績唔理想
可能大股東想快快分拆上市唔駛個個月pump錢

海航
上市?過到港交所都過唔到證鑑
HX吹上市都吹左咁耐
傳聞係盤數差都連 big 4 過關都過唔到
賺錢遠低 industrial average
如果UO爆煲
隨時影響到海航資已鍊

利申:發夢見到純9up
E家係台中機場塞住左,班UO由10點delay到3點

巴打 我地同一班機
好在都有個飯派下
利申:勿相認
有要事 一定要今日飛既都仲買廉航

可能樓主連廉航係乜都唔知呢
保險賠唔賠要睇取消/delay原因
多數係天氣惡劣 天然災害 機件故障呢類uncontrollable factors
營運安排呢d人為因素多數唔保
Operation reason 即係唔夠機,依家唔係天氣問題亦唔係韓國禁飛,咁就只有唔夠機呢個原因

唔夠人先真
上次去峴港3個空姐同時port sick 結果delay 左3個鐘
聽聞係工業行動

巴打 我地同一班機
好在都有個飯派下

隻雞髀好大隻

冇工業行動喎

窮咪搭uo囉,樓主又唔係話上黎屌柒uo,想問下有無巴打有提議幫下佢姐

有小小腦都知買過張機票先
Uo
狗也不屌
其實好aggressive, 特別係暑假
好似濟州平時旺季一星期四班
依家一改改到每日一班
結果上星期CJU HKG有班delay左1-2日
人手唔夠 做唔到夾硬黎攪臭自己個名

fb衣個group真係極多大種乞衣

一早入左,利申食花生

有小小腦都知買過張機票先

有少少腦都知唔好上嚟連登求助
一係就落井下石一係就小心炒車一係就老點

巴打 我地同一班機
好在都有個飯派下

隻雞髀好大隻

仲好油
唔好執呀....雖然快運係仆街!

但無左快運,會多左人同我爭 因航
因航取消一定上因報,HX UO cancel或者delay>4個鐘好少見報

UO日日都上喎咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞